Alfawise Mini 3 – Vízálló okoskarkarkötő mindössze 5.000 Ft-ért

Az ilyen termékek hihetetlen nagy népszerűségnek örvendek világszerte, hiszen szinte fillérekért beszerezhetőek, és remek kiegészítő funkciókat kínálnak okostelefonunk mellé. Ez alól cikkünk alanya sem kivétel.

Az Alfawise Mini 3 a már jól bevált receptet követi. A pehelykönnyű karkötő egy 0.96 colos OLED kijelzőt kapott, ami sokat javít a használati időn, emellett pedig jól olvashatóan jeleníti meg a számunkra fontos információkat (idő, dátum, megtett távolság, elégetett kalória stb.).

Ahogy azt már megszokhattuk a drágább változatoknál, ez is IP67-es védettséggel rendelkezik, így víz- és porálló a kütyü, ezért nem kell majd különösebben vigyáznunk rá. Megkapta a szokásos fitneszfunkciókat is, de nem okoz neki gondot az alvás monitorozás sem.

Természetesen applikáció is jár hozzá, és ezzel tudjuk igazán kihasználni majd minden funkcióját, hiszen ez minden statisztikánkat eltárolja. Adatainkat megoszthatjuk a közösségi portálokon, hiszen tudjuk, ami nincs ott, az meg sem történt..

110 mAh-s akkumulátort tudtak a csöppségbe beleépíteni, amely 5 napos használati időre elég, a töltése pedig 2 órát vesz igénybe. Három színű változatban érhető el, feketében, kékben és pirosban. A letisztult kinézettel rendelkező óra egész komoly tudást kapott, ráadásul az ára is nagyon kedvező.

Az Alfawise Mini 3 éppen akciós termék, így mindössze 17.99 dollárért tudjuk megrendelni, ami nagyjából 5.000 Ft. Ennyiért nagyon jó vételnek tűnik. Ha szeretnétek egy ilyen okoskarkötőt, akkor ezen a linken tudjátok megrendelni.

Megjegyzés: az alacsony ár miatt nem vámolják, viszont ez egy friss termék, még nincs készleten, augusztus vége felé postázzák.

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá