Alfawise P1 HEPA Mini légtisztító bemutató

Az Alfawise P1 mini légtisztító egy olyan termékkategóriát képvisel, ami sajnos az idő haladtával szinte megkerülhetetlenné válik. Az emberek egyre nagyobb hányada allergiás, a városi levegő soha nem volt ilyen szennyezett, a légúti megbetegedések pedig gyakoribbak, mint valaha. Egy olyan eszköz, amely az otthon levegőjét képes tisztán tartani, nagyon nagy segítséget jelenthet akkor is, ha nincs asztmás a háznál. Egy ilyen masinát fogunk röviden bemutatni a következő néhány sorban. 

Az Alfawise P1 HEPA Mini légtisztító az alábbi linken rendelhető meg: 

Ez nem egy ipari berendezés, nagyon kompakt a mérete, egy mindössze 26×16 cm-es masináról van szó, amit bárhol el lehet helyezni a tisztítandó helyiségben. A készüléket arra fejlesztették, hogy kis méretű helyiségek levegőjét tisztítsa meg a lehető leggyorsabban.

A P1 mini légtisztító belsejében 3 rétegű szűrőrendszer található, ami PP, HEPA, valamint aktív szén segítségével igyekszik eltávolítani a gépen áthaladó levegőből az allergén anyagokat, a port, a szmogot és a kellemetlen szagokat. A felhasználó maga is befolyásolhatja a tisztítás sebességét, hiszen két üzemmód közül választhatnak.

Bármelyik mellett is döntsünk, a gépezet működése halk marad, a gyorsabb fokozat 51, a lassabb 33 decibeles zajt bocsát ki, így a gép közvetlen környezete mindig csendes és komfortos marad.

A légtisztító berendezés abszolút energiatakarékos, fogyasztása mindössze 15W, így a mindennapi használata nem terheli meg a pénztárcánk.

A filtereket sem kell állandóan cserélni, összesen körülbelül háromezer munkaórát képesek teljesíteni, így napi 8 órával számolva egy évig biztosan nem lesz majd gondunk vele. Reméljük, a tudomány minél hamarabb megoldást talál a légköri szennyeződések, és az egyre gyakoribb légúti megbetegedések kérdésére, addig viszont egy ilyen, vagy ehhez hasonló légtisztító berendezés működtetése erősen javallott. Városban, a fővárosban élők, allergiások és asztmások számára, pedig szinte kötelező.

Az Alfawise P1 HEPA Mini most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 12.900 forintos áron kapható EU raktárból:

Ha pedig egy sokkal komolyabb, nagy teljesítményű légtisztítót keresel, akkor ajánljuk a Xiaomi Air Purifier Pro modellt, ez olyan 87 ezer Ft-ból jön ki jelenleg, viszont egy óra alatt akár 500 köbméter levegőt is átszűr, és egy 60 négyzetméteres helyiséget is simán kiszolgál.

Forrás: GearBest

 

Szólj hozzá