Alfawise V6 TWS vezeték nélküli fülhallgató bemutató

Az Alfawise V6 TWS vezeték nélküli fülhallgató az egyik legjobb ajánlatok egyike a piacon. Kiváló kiegészítő lesz mindazok számára, akik sokat mozognak, utaznak, vagy csak simán élvezni akarják a zenét kötöttségek, és korlátok nélkül. A készüléket azért mutatjuk be Nektek, mert a GearBest oldalán jelenleg nagyon kedvező áron kapható, tehát mindenképpen megérdemel egy pár mondatos ismertetőt.

Az Alfawise V6 TWS vezeték nélküli fülhallgató az alábbi linken vásárolható meg:

Az Alfawise V6 TWS kimagasló minőségű hangélményt biztosít, a beépített audiochipnek köszönhetően, szinte úgy fogod érezni, hogy te is jelen vagy kedvenc zenekarod próbáján. A remek hangzás miatt a fülhallgató kiváló ajándék lehet férfiaknak és nőknek egyaránt, persze az ingázók, és a sportemberek különösen jó hasznát látják majd.

Ezekkel a fülesekkel még a leghosszabb repülőútra is nyugodtan elindulhatunk, a készülékben, valamint a tárolójában található akkumulátor nem fog bennünket cserben hagyni. A fülesben 50, míg a dokkolóban 2600 mAh kapacitású telepek vannak, utóbbi 18 alkalommal képes újratölteni az apróságokat, melyek átlagosan 4-5 órát tudnak üzemelni. Az eszközök teljes töltöttségének visszanyeréséhez mindössze két órányi töltésre van szükség.

Az Alfawise V6 TWS a legmodernebb vezeték nélküli kapcsolatot kínálja a beépített Bluetooth 5.0 modem révén, ami az előző generációkhoz képest jóval stabilabb jelátvitelt, fokozott energiatakarékosságot, valamint megnövelt hatótávolságot biztosít.

Akadályok nélkül az eszköz és a párosított okostelefon, táblagép stb. között akár 10 méter távolság is lehet.

Az in-ear kialakítású fülhallgató rengeteg készülékkel használható együtt, és az sem számít milyen operációs rendszert futtatnak, a V6 TWS csont nélkül boldogul az iOS, valamint az Android szoftveres környezetettel rendelkező masinákkal.

Az Alfawise V6 TWS bír némi korlátozott ellenállással a vízzel szemben, így nem árthat neki az eső, vagy az izzadság, ez még inkább ideálissá teszi a különböző testmozgások végzéséhez. A fülhallgató vízállósága az IPX7 szabványnak felel meg.

Az Alfawise V6 TWS vezeték nélküli fülhallgató a GearBest oldalán jelenleg 26.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá