Alfawise WS-960 ablaktisztító robot bemutató

Az Alfawise WS-960 ablaktisztító robot az egyik legutálatosabb otthoni munkát képes megkönnyíteni, mégpedig az óriási üvegfelületek takarítását. E sorok szerény írója még nem találkozott olyan emberrel, aki szívesen űzte volna ezt a tevékenységet, így mondhatni mindenkinek nagy segítség lesz ez a masina, ami akkor is hamar visszahozza az árát, ha csak párszor tisztítjuk az ablakokat egy évben.

Az Alfawise WS-960 az alábbi linken vásárolható meg:

A készülék 2800 Pa szívóerővel kapaszkodik a tisztítandó felületre, így akár még plusz súlyok ráakasztása esetén sem zuhanna le róla. Az ablakmosó robot egy megadott mintát követve képes végezni a dolgát, ezt természetesen mi állítjuk be.

A gépezet belsejében saját energiaforrás található, amelynek köszönhetően egy feltöltéssel 30 percen keresztül képes funkcionálni, és jelzéssel figyelmezteti a felhasználót az áramkimaradásról, illetve a telep merüléséről. Ilyenkor az eszköz már nem dolgozik, viszont továbbra is az üvegre tapad, nem fog leesni.

Bár valószínűleg a hétköznapi háztartásokban nem lesz ilyen hatalmas feladat elé állítva, a készülék képes akár 400 órán keresztül is folyamatosan dolgozni áramforráshoz csatlakoztatva, vagyis sokkal tovább, mint bármilyen más közönséges takarítógép.

A termék segítségével könnyedén tisztítható szinte bármilyen ablakfelület, a 0,5×0,5 méterestől egészen az 5×5 méteres üvegfelületekig hibátlanul elvégzi a tisztítási feladatokat.

Az Alfawise WS-960 a beépített érzékelőknek köszönhetően tisztában van a keretekkel és az ablakszegélyekkel, nem fog nekik menni, és bennük megakadni sem. A szerkezet három fázisban végzi az ablak tisztítását: elsőnek seper, aztán mos, végül pedig eltávolítja a nedvességet.

A gépezet használata módfelett könnyű, működtetése senkinek sem okozhat gondot. A legtöbb helyen ilyenkor tavasszal végzik el az ablakok nagytakarítását, de bizonyos háztartásokban akár háromszor, négyszer is lezajlik ez a kevésbé népszerű történés egy évben. Fordítsd az idődet inkább valami érdekesre, a munka nehezét pedig hagyd erre a fáradhatatlan profira!

Az Alfawise WS-960 ablaktisztító robot most a GearBest oldalán 199.99 dolláros áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá