Alfawise Z1 okosotthon biztonsági készlet akcióban a GearBest-en

Az otthon biztonsága mindennél előrébb való, talán csak az egészség lehet nála fontosabb. Amennyiben éppen okosotthon rendszert tervezünk kiépíteni mindenképpen fontoljuk meg bizonyos biztonsággal kapcsolatos eszközök beszerzését, vagy csak simán le lehet csapni az Alfawise Z1 készletére, ami lényegében mindent tartalmaz ahhoz, hogy a számunkra fontos embereket, állatokat és holmikat ellássuk a megfelelő védelemmel.

Az Alfawise Z1 lényegében egy központi egységből, egy mágneses ajtó és ablak érzékelőből, egy emberi jelenlétet érzékelő modulból, valamint egy hőmérséklet és páratartalom mérő eszközből áll.

A központi egységet párosítani kell valamilyen okostelefonnal mégpedig a Smart Life alkalmazás segítségével, ezután pedig a többi alegységet, amelyek Wi-fi kapcsolaton keresztül kommunikálnak a központ gateway modullal. Amennyiben a rendszert aktiválása került, nem kell otthon sem lenni, hogy szemmel tudjuk tartani a lakást, melyet ez az ökoszisztéma oltalmaz.

Megfigyelhető lesz az otthon ajtajainak és egyéb nyílászáróinak állapota, figyelemmel kísérhető az emberi jelenlét az adott területen, valamint valós időben észlelhető a hőmérséklet és a páratartalom. A rendszer támogatja az Amazon intelligens asszisztensét az Alexát, valamint az intelligens érzékelők összeköthetőek más okosotthon alkotóelemekkel pl. a világítással, légkondicionálókkal, párásítókkal és egyéb ilyen jellegű holmikkal.

Az Alfawise biztonsági rendszere azért kiemelkedő mert érzékelői pontosak, a vezeték nélküli kapcsolat hatótávja nagy, az ökoszisztéma könnyedén irányítható egy okostelefonos alkalmazás segítségével ráadásul az eszközök akkumulátora alacsony fogyasztással rendelkezik, évekig fogjak bírni anélkül, hogy hozzájuk kellene nyúlni. Most biztosan azt gondolod, egy ökör árába kerülhetnek ezek a komponensek illetve maga a rendszer, holott erről egyáltalán nincs szó.

Az Alfawise Z1 okosotthon biztonsági rendszer mindössze  ~19 011 forintos áron rendelhető egy jelenleg is zajló promóciónak köszönhetően a GearBest webáruházából. Az alábbi linkeken többet is megtudhatsz a rendszer és a részét képező érzékelők működéséről. Az akció március másodikáig érvényes.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá