Alig 70 dollárért kínál aktív zajszűrést a Honor Earbuds 3i

Nagy Honor eseményt tartottak a mai napon, amelynek főszereplői hajlítható és hagyományos okostelefonok voltak, de bemutatásra került egy vezeték nélküli fülhallgató is. A Honor Earbuds 3i méretes akkumlátorral, aktív zajszűréssel, valamint mesterséges intelligencián alapuló zajcsökkentés funkcióval érkezett és mindössze 70 dollárba kerül.

A fülhallgatók belsejében 10 mm átmérőjű dinamikus driverek találhatóak, egy olyan dizájnnal ellátott külső borítás belsejében, amelyet a Honor vezérigazgatója nem győzött dicsérni a készüléket ismertető prezentáción. Bár nem fájóan egyértelmű, az azért látszik, hogy a készülékhez az ihletet az Apple fülesei adták, így aztán az sem csoda, hogy a Honor Earbuds 3i csupán fehér színben kerül majd forgalomba.

Minden egyes fülesen három mikrofon van, a fülhallgatók szárán pedig egy érintésérzékeny felület található, amelynek segítségével kényelmes és ösztönös lesz a fülhallgatók vezérlése. Egy külön szenzor csak arra figyel, hogy viselik-e a fülhallgatókat, a beépített Bluetooth-technológia pedig támogatja az alacsony késleltetésű módot, amely elsősorban, de nem kizárólag játékok futtatásakor jöhet jól. Arról mondjuk nem szabad megfeledkezni, hogy az ilyen üzemmódok extra terhet jelentenek az akkumulátor számára, ha be vannak kapcsolva, akkor a telep is gyorsabban merül.

A fülhallgatók belsejében 55 mAh kapacitású akkumulátorok találhatóak, a tárolásra és töltésre alkalmas dobozka pedig egy 410 mAh-s aksit rejt a belsejében. A gyártói ígéret értelmében az üzemidő 10 óra is lehet egyetlen feltöltéssel, feltéve, hogy az aktív zajszűrés ki van kapcsolva. A töltés vezetéken keresztül, egy USB-C csatlakozón át történik, a teljes töltöttség eléréséhez elvileg elég mindössze 60 perc. A töltődoboz segítségével az üzemidő egészen 32 órára meghosszabbítható.

A Honor fülesei Bluetooth 5.2 modemmel vannak felszerelve, támogatják a gyorstöltést, aki szeretné a legtöbbet kihozni az újdonságokból, valószínűleg letölti majd a Honor Smart Space alkalmazást. A Honor Earbuds 3i már előrendelhető Kínában gyártó saját oldalán keresztül. A nyílt forgalmazás december 2-én kezdődik, a készüléket a bevezetőben is említett 70 dolláros áron értékesítik majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy a globális piac is megkapja-e a fülhallgatót, de egyáltalán nem érezzük lehetetlennek, hogy erre sor kerüljön a későbbiekben.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá