Alldocube iPlay 20 bemutató – ez lehet a következő néptablet, LTE modemmel, FHD kijelzővel, fém burkolattal

Az Alldocube iPlay 20 egy 10 hüvelykes megjelenítővel ellátott, fémből készült burkolattal bevont, LTE modemmel felszerelt, sztereó hangszórókkal és GPS navigációval megspékelt táblagép. A készülék mindössze 45 ezer környékén megy a GearBest webáruházában, és mivel szerintünk a legtöbb esetben bőségesen kiszolgálja az átlagos felhasználó igényeit, úgy gondoltuk érdemes vele megismerkedni röviden.

Az Alldocube iPlay 20 most mindössze 45 077 forintnak megfelelő összegért rendelhető a GearBest webáruházából. Ha szeretnél beszerezni egyet, nincs más teendők, mint a lenti linkeken tájékozódni!

Külső

A tablet külső borítása fémből készült, fizikai méreteit tekintve egy 24,52 a 14,94 x 0,8 cm-es gépezetről van szó, ami nagyjából 450 grammot nyom. A táblagép előlapján egy 10,1 colos, IPS technológiára épülő, 1920 x 1200 pixeles felbontással büszkélkedő megjelenítő virít, amelyet egészen vékony keretek vesznek körül, éppen csak annyira vastagok, hogy legyen hol pihentetni a kezünket.

Hardver és funkciók

Az Alldocube iPlay 20 lelke egy UNISOC SC9863A lapkakészlet, ami nyolcmagos processzort állít csatasorba, a chipset mellett 4 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely teljesít szolgálatot.

A háttértár bővíthető micro SD kártya segítségével. A tablet belsejében a rengeteg apró komponens között egy LTE modem is megtalálható, ami szokatlan de nagyon is szimpatikus módon támogatja a nálunk használatban lévő összes telekommunikációs frekvenciát, nem kivétel ezek közük a B20 sem, ami főleg vidéken elterjedt a szolgáltatók körében. A készülék a vezeték nélküli kapcsolatok közül támogatja még a Bluetooth 5.0, valamint a kétcsatornás Wi-Fi-t is. A kellemes hangzásért sztereó hangszórók felelnek, kapunk továbbá GPS modult, de nem maradt el a fülhallgató kimenet és az FM rádió sem.

Kamerák

Ilyen téren abszolút nem érdemes sokat remélni ettől a készülékről, de azért ha nagyon muszáj, lehet vele fotókat is készíteni. Az előlapon egy 2 MP-es, míg a hátoldalán egy 3 MP-es képrögzítő egység virít, nem ezekkel fogjuk életünk legszebb képeit készíteni, sőt, inkább a legrosszabbakat, de legalább ott lesznek ezek is, ha netán végszükség esetén nem volna más masina kéznél. Egy tablet amúgy sem fotózni van.

Üzemidő és szoftver

Az Alldocube iPlay 20 belsejében egy 6000 mAh kapacitású, házilag nem cserélhető akkumulátor található, nagyjából 5-8 óra működést tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel.

A készülék a jelenlegi legfrissebb Android rendszert, vagyis a 10-est futtatja.

Az Alldocube iPlay 20 most mindössze 45 077 forintos áron lehet a miénk. További részletek, információk és megrendelési lehetőségek az alábbi linkek valamelyikén.

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá