Alldocube Kbook – MacBook-gyilkos üzleti notebook megfizethető áron

Vékony és könnyű, dizájnos és erős notebook nem feltétlenül félmilliós áron és alma logóval kapható, de ezt csak azok látják be akik nem félnek elszakadni a mainstream márkáktól, és hajlandóak nyitni a különböző ázsiai gyártók felé. Az Alldocube KBook egy kiváló laptop, ami csupán ötödannyiba kerül mint egy MacBook, viszont nagy felbontású megjelenítőt, 8 GB RAM-ot, 512 GB-os SSD meghajtót kapott, a kedvező árcéduláról nem is beszélve.

Az Alldocube KBook külső burkolata fémből készült akárcsak a legtöbb prémium notié, a megjelenítő pedig nagyon killer – finomabban nem lehet mondani – mert 13,5 fokon kínál 3000×2000 képpontot, ráadásul ez egy IPS LCD panel, aminek előnyeit felesleges lenne ecsetelni. Már a külső miatt is könnyű beleszeretni ebbe a készülékbe, de sok izgalmas dolgot találni belül is.

A laptop lelke egy Intel Core M3-6Y30 processzor, ami alacsony fogyasztással, és kellően erős teljesítménnyel rendelkezik nem csupán a mindennapi, de a kissé komolyabb feladatokhoz is. A folyamatos működésről 8 GB RAM, valamint egy fél terrás SSD meghajtó kezeskedik, ami villámgyors rendszer sebességgel kecsegtet. A géphez előretelepített Windows 10 operációs rendszer jár, ami sok esetben egyáltalán nem egyértelmű, még egy fél milliós gamer notebook esetében sem.

Az Alldocube KBook nagyon karcsú és könnyű, valóban méltó, hogy egy lapon legyen említve a márkás gyártók masináival, hiszen mindössze 15,45 mm vastag, és nem nyom többet másfél kilónál. A készülék üzemideje is nagyon rendben van, hiszen a laptop egyetlen feltöltéssel képes 6 órán is működni, szóval jó eséllyel ki lehet vele majdnem egy teljes munkanapot húzni az irodában, vagy a suliban.

Kapcsolatok terén a noti mindent tud, amit el lehet tőle várni, van negyedik generációs Bluetooth modem, kétcsatornás WiFi modul, fülhallgató kimenet, USB-C és két hagyományos USB 3.0 csatlakozó. Az Alldocube KBook tökéletesen alkalmas multimédiás gépnek, dolgozni, suliba jegyzetelni, de képszerkesztésre is használható.

A KBook most mindössze 131 558 forintos áron rendelhető elő a GearBest webshopjában, a kiszállítás augusztus 20 után kezdődik. A Priority Line szállítási móddal nem fog terhelni Titeket semmilyen extra költség, így válasszátok mindenképpen azt.

Forrás: GearBest

One Response

Szólj hozzá