ALLDOCUBE KNote Go – tablet-laptop hibrid a hétköznapokra

Az Alldocube KNote Go félúton van a táblagépek és a laptopok világa között. Az elsősorban tartalomfogyasztásra alkotott eszköz kiválóan alkalmas produktivitásra, mégpedig a külön csatlakoztatható billentyűzetnek köszönhetően. Könnyű, jól hordozható, a Windows rendszernek hála sokoldalú, de mindenek felett pénztárcabarát a következő pár sorban bemutatásra kerülő készülék.

Az ALLDOCUBE KNote Go tablet-laptop hibrid az alábbi linken vásárolható meg:

A készülék már a megjelenítője révén is felkelti a figyelmet, hiszen egy 11,6 hüvelykes, Full HD felbontású IPS érintőképernyőt szereltek a gépre, ami több mint kiváló tartalmak fogyasztásához.

A csinos és modern borítás alatt Intel Apollo Lake N3350 chipset zakatol, a négymagos processzor órajele 1,1 GHz. Mivel egy x86-os architektúrájú lapkáról van szó, a masina képes teljes értékű asztali operációs rendszer futtatására, aminek szerepét ezúttal Windows 10 Home tölti be.

A kísérletező kedvűek persze próbát tehetnek valamelyik Linux disztróval, esetleg az Androiddal is. A chipset mellett 4 GB RAM, valamint egy 128 GB-os SSD háttértár húzza az igát, utóbbi egyébként bármikor bővíthető, mégpedig egy akár 256 GB kapacitású micro SD kártya segítségével.

Nem éppen fotózásra találták ki a tableteket, viszont ezzel a géppel még azt is lehet, persze csodákat nem érdemes várni az előlapra szerelt 2, valamint a hátlapon lévő 5 megapixeles érzékelőktől.

Ami a kapcsolati lehetőségeket illeti, a hibrid készülék elkényeztet bennünket, hiszen a belsejébe szereltek kétcsatornás WiFi modult, Bluetooth 4.0 modemet, de a gépen USB-C port is található.

Az éjjeli baglyok biztosan örülni fognak a gyárilag beépített éjszakai üzemmódnak, ami a szemüket fogja kímélni. A táblagép/laptop belsejében található 7,6V-os, 4000 mAh kapacitású akkumulátor értékelhető üzemidőt biztosít, legyen szó munkáról, vagy netán médiatartalmak élvezetéről.

Az ALLDOCUBE KNote Go tablet-laptop most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 87 000 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá