Alldocube Smile 1 bemutató – szuperolcsó tablet 8 colos kijelzővel, LTE modemmel, Android 11 rendszerrel

Az Alldocube Smile 1 táblagép a hordozható tartalomfogyasztás kiváló eszköze lehet, mivel kompakt méretekkel, beépített LTE modemmel, GPS navigációval egyaránt rendelkezik, ráadásul még telefonhívásokat is le tudunk vele bonyolítani. Ha hozzátesszük azt, hogy a vételár megáll 32000 Ft környékén, akkor még vonzóbb ajánlat lehet a készülék. Tekintsük át röviden, hogy mit is tud!

Gyorsan kezdjük az egyáltalán nem olyan mocskos anyagiakkal! Az Alldocube Smile 1 táblagép jelen pillanatban 99,99 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami kicsiny hazánk pénzében nagyjából 31 646 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Alldocube Smile 1 rövid bemutató

A táblagép külseje nem különösebben forradalmi, a gyártó feketébe öltöztette készülékét, amely mérlegre helyezve 320 grammot nyom, egy rövid mérés után pedig 208 x 127 x 9,3 mm-es méretek kell szembesülnünk.

Ezek alapján már valószínűleg kitaláltad, hogy egy 8 hüvelykes masináról van szó, amelynek megjelenítője a jól bejáratott IPS LCD technológiára épül, és összesen 1280 x 800 képpontot mozgat.

Az Alldocube Smile 1 táblagép belsejében egy 12 mm es gyártási eljárással készülő, négy processzormaggal bíró Unisoc Tiger T310 lapkakészlet teljesít szolgálatot, ami egy belépőszintű, az általános felhasználói igényeket kielégítő konstrukció.

Kapunk mellé 3 GB RAM-ot, valamint akár 256 GB-os micro SD kártyával bővíthető 32 GB-os háttértárat. A chipset legnagyobb dobása azonban mégiscsak a 4G modem, amely támogatja a B20 hálózati frekvenciát, és a mobilinternet használata mellett még azt is lehetővé teszi, hogy telefonálásra használjuk a táblagépet.

Az adatkapcsolati lehetőségek ezzel nem merülnek ki, kapunk Bluetooth 5.0, kétsávos Wi-Fi, valamint GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou támogatással felvértezett navigációs modult is. A tablet ezen kívül még rendelkezik fülhallgató kimenettel is, valószínűleg sokak örömére.

Táblagéppel fényképeket készíteni egyrészt körülményes, másfelől rohadt hülyén néz ki, de ha nagyon muszáj, akkor ezt ezzel a készülékkel is meg tudjuk tenni. Nyilván nem készülnek majd Pulitzer-díjas fotók, de a pillanatot elcsípni bőven megteszi majd a hátlapi 5 megapixeles, illetve az előlapi 2 megapixeles képrögzítő, bár utóbbi nyilván inkább videotelefonálás során lesz igazán hasznos.

Az Alldocube Smile 1 burkolata alatt egy 4000 mAh kapacitású lítium – ion akkumulátor található, amelyet a felhasználó USB-C csatlakozón keresztül tud tölteni, a célra pedig akár 10 wattos töltőket is használhat. A tablet már a legelső bekapcsolást követően Android 11 operációs rendszerrel fogad bennünket, amelynek felhasználói felülete szinte teljesen gyári, kéretlen programoktól és egyéb módosításoktól mentes. A rendszer részét képezi a magyar nyelv is. A világot nem fogja megváltani a Smile 1, de arra tökéletes lehet, hogy könyveket olvassunk rajta, csekkoljuk az emaileket, ránézzünk a közösségi médiára, filmezzünk a buszon, satöbbi.

Még egyszer az anyagi vonzatok: az Alldocube Smile 1 táblagép most 99,99 dolláros áron rendelhető a Banggood jóvoltából, ami magyar pénzben megközelítőleg 31 646 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Banggood

Szólj hozzá