Amazfit GTR és más okosórák akciója a GearBesten

A Xiaomi alá tartozik Amazfit órák minőséget és barátságos árazást képviselnek, és vélhetően ebben áll sikerük. Az okosóra brand legújabb tagja az Amazfit GTR, melynek debütálását egy akcióval igyekszik népszerűsíteni a GearBest webáruház. Az új modellen kívül számos egyéb Amazfit órát is olcsóbban kínálnak, róluk is ejteni fogunk pár szót.

Miért az Amazfit GTR lesz az új okosórád? Egyrészt mert tuti mindent látni fogsz a készülék 1,39 colos AMOLED képernyőjén, mivel annak képsűrűsége 326 ppi. Ez még sokszor telefonoknak is becsületére válna. A külalakot nem ecseteljük, mert az ilyesmi mindig szubjektív, de szerintünk nagyon csinos az óra, egyszerre modern és elegáns, szinte bármilyen alkalomra felvehető.

Nem kivétel ez alól a strand sem, hiszen az Amazfit GTR 5ATM szabványnak megfelelő vízálló borítást kapott, így akár 50 méter mélyre is le lehet ereszkedni vele a habokba. Aztán, amiért tuti ezt az órát választod, az a beépített GPS rendszer, ami még a GLONASS műholdakat is ismeri.

Nagyon hasznos tud lenni egy óra, ami akkor is meg tudja határozni a helyzeted, ha nincs nálad, vagy épp lemerült az okostelefon. Az ötödik generációs Bluetooth modem, a 12 sport üzemmód, a rengeteg fitneszfunkció – pulzusmérő, alvásmonitorozás stb. -, pedig már csak hab azon a bizonyos tortán. Végső érv gyanánt az üzemidőt szeretnénk említeni, hiszen az óra belsejében lévő 410 mAh kapacitású akkumulátor a leírások szerint akár 24 napos működést is lehetővé tesz, miközben a töltési idő mindössze másfél, két óra. Az Amazfit GTR most mindössze 44 248 forintos áron de most egy remek promóció révén ez az ár is csökkenthető olyan 41 000 forintra kb. Kattintsatok az óra kampányára, ha szeretnétek többet tudni a készülékről, vagy ha úgy döntöttek Nektek is kellene egy!

 

Amazfit GTR GearBest Promóció

 

Persze az is lehet nem sikerült mégsem meggyőzni téged és mondjuk valamilyen olcsóbb készülék kellene, ami legalább ennyire jó, nos ebben az esetben tudjuk ajánlani az Amazfit Verge Lite készüléket, ami szintén méretes AMOLED kijelzővel, 7 sport üzemmóddal, szintje beépített GPS modullal, pulzus és alvásmonitorozás opcióval, valamint 20 napos üzemidővel kecsegtet. A készülék most a GearBest oldalán 26 253 forintos áron kapható, de ha használod a NE5JROKP2H kupont, akkor az ár tovább mérsékelhető.

Mégis valami komolyabbra vágysz? Ám legyen, íme a Amazfit Stratos/Pace, ami sokban hasonlít az előbb ismertetett modellre, ám attól azért mégis különbözik. Szintén van GPS, a belső tárhely mérete akkora, hogy lehet rátenni saját zenéket, így ha muzsikát akarsz hallgatni nem kell hozzá az okostelefon, ugyanúgy megkapod az egészségfigyelő lehetőségeket, miközben a burkolat alatt Bluetooth 4.2 modem található. A képernyő OLED paneles, szóval a színek élénkek lesznek, a megjelenítő mögött lévő 280 mAh kapacitású akkumulátor pedig átlagosan olyan öt napos üzemidőre képes, ami szintén nem rossz főleg egy GPS rendszerrel felszerelt órától. Ha szimpatikus az Amazfit Stratos, akkor most a GearBest oldalán forintos áron rendelheted meg, ám ha használod a GBAMSTRO kupont, akkor némileg le tudsz faragni ebből az összegből.

Az Amazfit Bip Lite igazából majdnem mindent tud, amit az előbbiek, viszont sokkal kedvezőbb az ára. A pulzusmérő és a többi fitneszfunkció igazából szót sem érdemel, hiszen ezek mondhatni már alapvető lehetőségek egy ilyen készülék esetén, ellenben a GPS navigáció most is bekerült a jellemzők közé, ami sokban dob az óra eszmei értékén. A vízálló borítás még vonzóbbá teszi ezt a szerkezetet, az IP68 minősítésnek köszönhetően nem kell aggódni, ha netán nedvesség éri a csuklónkon található apróságot. Amennyiben a negyedik generációs Bluetooth modem sikeresen összeköttetésbe került a párosítani szánt eszközzel, az óra jelzi az értesítéseket valamint a hívásokat, szöveges üzeneteket. Az Amazfit Bip Lite most mindössze 17 698 forintos áron kapható, ám ha használjuk a GBAMBIP04 kupont némileg le lehet faragni ebből az árból.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá