Apple AirPods hasonmásokat akciózott a GearBest

Még a legelvakultabb Android rajongó sem vitathatja, hogy az Apple megreformálta a vezeték nélküli fülhallgatók piacát az AirPods-zal, ami azóta standardnak számít – a dizájnját tekintve mindenképpen -, az in-ear, tehát a hallójáratba illeszkedő fülesek között. Persze nem mindenki akarja megvenni ezt a drága kiegészítőt, és a jó hír az, hogy nem is kell, mivel a különböző ázsiai manufaktúrák szinte mindegyike rendelkezik valami csinos, jól felszerelt alternatívával. Ezek közül kínál most párat akciósan a GearBest.

Pro 4 TWS

Külső

Erről nem nagyon lehet sokat írni, teljesen az Apple fülesét imitálja ez a fülhallgató, ami mindössze 51 grammot nyom a töltésre is alkalmas dokkolóval. A készülék szilikon és ABS műanyag felhasználásával lett gyártva.

Funkciók

A készülék belsejében Bluetooth 5.0 modem teljesít szolgálatot, a hatótáv 10 méter, támogatottak az A2DP, Apt-X, AVRCP, HFP, HSP, SPP vezeték nélküli protokollok. A készülék hangzását erőteljes basszusok jellemzik, a vezérlés érintéssel történik, van egygombos GPS navigáció aktiválás, és persze a már megszokott alapvető funkciók.

Üzemidő

A fülhallgató nagyjából négy órán át képes működni egyetlen feltöltéssel, amit képes a mellékelt dokkoló megtöbbszörözni. A Pro 4 TWS most mindössze 49,99 dolláros áron rendelhető a GBPRO4TWSTM kuponnal, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 15 600 forintot jelent. További részletek a lenti linkeken!

TWS Pro

Külső

Ami azt illeti ez az egyik legjobban sikerült Apple utánzás, egyszerűen félelmetes mennyire ügyesen sikerült lemásolni az eredeti almás fülhallgatót. Az egész miskulancia töltő dobozzal együtt nem nyom többet 170 grammnál, mégis minden szükséges technológiát megkapunk, ami a kiváló audio élményhez szükséges.

Funkciók

A készülék ezúttal is Bluetooth 5.0 modemre épül, EDR támogatással, a 8 mm-es driverek esetében a telt hangzás borítékolható, maga a fülhallgató 32 ohmos impedanciával, 108 decibeles érzékenységgel, vezeték nélküli kapcsolatok tekintetében pedig nagyjából 10 méteres hatótávval rendelkezik, utóbbi mondjuk szinte általános a hasonló termékek között. A készülék HSP, HFP, A2DP, valamint AVCRP protokollokat is támogat.

Üzemidő

A mindössze 3,6 grammot nyomó apróságok nagyjából 4-5 órát tudnak működni egyetlen feltöltéssel, a dokkoló viszont ezt képes megtöbbszörözni. A bölcső töltése indukciós paddal is lehetséges. A Pro TWS vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 41,99 dolláros áron lehet a miénk, amennyiben használjuk a TIUT6IY2WL kuponkódot. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

i2000S TWS

Külső

Szintén csinos kis Apple AirPods utánzattal állunk szemben, ami a legtöbb felhasználónak tökéletes lehet. Az ABS műanyagból készült apróságok kényelmesen illeszkednek a hallójáratba, a termék összesen 36 grammot nyom, de ebben már benne van a bölcső is, ami nem csupán tárolni, de tölteni is hivatott ezeket a kicsiny in-ear füleseket.

Funkciók

A fülhallgató Bluetooth 5.0 modemmel rendelkezik, ami 10 méteren belül bármilyen Android vagy iOS rendszerű telefonnal, tablettel képes stabil vezeték nélküli összeköttetést kiépíteni. Persze nem csupán zenét hallgatni, de hívásokat indítani és fogadni is lehet ezzel a készülékkel, mivel akárcsak a többi fentebb leírt eszköz, rendelkezik saját mikrofonnal, amelyek némileg a külső zajokat is képesek kiszűrni. Érintés alapú vezérléssel lehet a számok között váltani, a hívásokat fogadni, illetve elutasítani.

Üzemidő

Az AirPods hasonmás nagyjából 3-4 órát megy egyetlen töltéssel, ehhez jön még ugye a dokkoló belsejében lévő 350 mAh kapacitású aksi, ami képes újra és újra tölteni a füleseket. Az i2000S most a ZYVLPFLL66 kóddal cirka 28,99 dollárba kerül, ami forintban mérve 9 500 forintot jelent. Ha többet szeretnél tudni, vagy rendelni, akkor a lenti linkeken tudhatsz meg többet.

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá