Április 13-án érkezik a Meizu Pro 6

A kínai Meizu közösségi oldalain jelentette be, hogy a tavalyi csúcsmodellt elég hamar leváltja, hiszen az új zászlóshajó már április 13-án bemutatásra kerül.

Nem sokkal az M3 Note bemutatója után a Meizu újabb nagy dobásra készül. Kiküldték a meghívókat a legújabb csúcskészülékük bemutatójára, amely Pekingben kerül megrendezésre, ahol nem mást, mint a Meizu Pro 6-ot leplezik majd le. A gyártó sokak meglepetésére fotót is közölt a készülékről.

Meizu_Pro_6

Az újdonság minden valószínűség szerint a MediaTek legerősebb rendszerchipjét kapja meg, ami nem más, mint a Helio X25 (MT6797T), melyben 10 darab processzormag található meg. RAM-ból 4 GB áll majd a leendő felhasználók rendelkezésére, de nem kizárt, hogy lesz 6 GB memóriával szerelt modell is. Ráadás, hogy a Pro 6-ban a Mali-T880 GPU található meg, amely hozzávetőlegesen kétszer gyorsabb, illetve 40%-kal energiatakarékosabb a Mali-T760-as egységnél, ami többek között a Galaxy S6-ban teljesít szolgálatot. Ami a tárhelyet illeti, két variáns lesz majd kapható, az egyik 32 GB, míg a másik 64 GB-os háttértárral érkezik. Fényképezés terén sem kell szégyenkeznie a jövevénynek, a mérnökök egy 20 megapixeles hátlapi, illetve egy 5 megapixeles előlapi szenzort helyeztek el a készülékben.

Meghívók a Pro 6 bemutatójára

Meghívók a Pro 6 bemutatójára

A Meizura, mint a kínai mobilgyártás egyik vezető szereplőjére egyre inkább érdemes odafigyelni, hiszen időről időre kiváló mobilokkal kápráztatják el a nagyérdeműt.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá