Autóstöltők kuponos akciója a GearBesten

Nincs is annál jobb, mint amikor késésben van az ember, és még mellé észreveszi, hogy az éjszaka nem is dugta fel jól a telefont töltőre, és van benne kb. 10 százalék. Ilyenkor milyen jó tud lenni egy fain autós töltő nem igaz? A GearBest kínálatában akadnak bőven ilyen apróságok, és most közülük három nagyon kedvező áron rendelhető, kvázi ingyen, ha felhasználjátok a mellékelt kuponokat.

Az első ismertetésre kerülő termék igazából nem is töltő, hanem egy FM transzmitter, ami mellékesen képes tölteni az okostelefont és egyéb eszközöket is. A készüléket természetesen akárcsak a többit az autó szivargyújtóján keresztül lehet működtetni, így zajlik a különböző kütyük táplálása is. A Tecney kiegészítője ismeri a QuickCharge harmadik generációját, szóval nem kell órákat várni, hogy a bevezetőben említett lemerült mobil ismét a toppon legyen. USB csatlakozó nem csupán tölteni van, a másikkal rá lehet különböző eszközöket dugni, amikről zenét tudtok lejátszani, de erre a célra alkalmazható egy micro SD kártya is, amit szintén olvas a készülék. Persze mehetnek a muzsikák simán a telefonról, amivel az eszköz Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál, majd a zenéket kitolja a kocsi rádiójára. A Tecney töltője mindössze nevetséges 2662 forintos áron rendelhető, de ha használod a GBBC3361 kupont, akkor még ennyibe sem fog kerülni. További műszaki infók és rendelés a lenti linkek valamelyikén.

A második bemutatásra kerülő apróság szintén Tecney gyártmány, a 339-AC egy valódi autós gyorstöltő,  digitális kijelzővel, amin láthatóak a fontos infók, mint például az autó akkumulátorának töltöttsége, illetve a töltés alatt álló készülék aktuális kapacitása. A Tecney masinája támogatja a két legnépszerűbb gyorstöltési metódust, vagyis a Power Delivery és a QuickCharge 3.0-t, ami villámgyors töltési sebességet jelent, immáron az autón belül. A készüléken lévő USB csatlakozót egy kör alakú LED fény segít megtalálni a reggeli vagy épp az esti félhomályban, szóval búcsút lehet mondani a bénázásnak. Nem kell attól felni, hogy kár esik a töltendő telefonban, mert a készülék intelligens azonosító rendszere pontosan tudni fogja, mekkora áramerősséget és feszültséget kell leadni az optimális töltés elérésének érdekében. A Tecney autós töltő széles támogatottsággal rendelkezik, a legtöbb Xiaomi, Samsung, Apple, Google, illetve LG terméket simán lehet vele tölteni, az almás masinák esetében ez vonatkozik a MacBookokra is. A Tecney mérnökei számára elsődleges fontosságú volt a biztonság ezért a töltőt ellátták rövidzárlat, túlfeszültség, és túlmelegedés elleni védelemmel egyaránt. A Tecney autós gyorstöltő most mindössze 3550 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából, ám a GBPD339AC kuponnal még ezen a csekély összegen is lehet mérsékelni.

A sort egy – ki nem találjátok – Tecney termékkel zárjuk, ami szintén gyorstöltő, ám egy frissebb metódust is támogat, egészen pontosan a QuickCharge 4.0-t, ami akár 45W-s töltést is jelenthet eszköztől függően. A Qualcomm által fejlesztett szabványon kívül természetesen támogatva van a Power Delivery 3.0 is, ami azt jelenti, mire elértük úti célunkat és kiszállunk az autóból, a töltendő eszköz vélhetően ismét eléri maximális kapacitását. A töltésvezérlő chip nem csupán intelligens ezáltal pontosan akkora feszültséget ad le, amekkora az adott készüléknek szükséges, hanem strapabíró is, szóval tökéletesen bírni fogja a mindennapi használatot. A félhomályban történő küszködés elkerülése végett LED fény került az eszközre, így a sötétben is látni fogod hova kell dugni a vezetéket. A Tecney 330-PD esetében sem vették félvállról a biztonság kérdését a fejlesztők, épp ezért a töltőt ellátták rövidzárlat, túlfeszültség, illetve túlmelegedés védelemmel. A Tecney 330-PD most a GearBest webáruházában mindössze 2958 forintos áron rendelhető, ám a GBPD330PD kupon felhasználásával még ebből az árból is le lehet faragni valamelyest.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá