Az Amazon Fire Max 11 a cég eddig legerősebb táblagépe

Az Amazon új tablettel rukkolt elő, amely hardveres szempontból a gyártó eddigi legerősebb készüléke. Ahogyan névből kitalálható, a Fire Max 11 egy 11 colos képátlóval rendelkező készülék, ami valóban felülmúlja az eddigi Amazon tabokat, ám ennek ellenére senki ne számítson iPadeket leiskolázó jellemzőkre. 

Az Amazon Fire Max 11 2000 x 1200 képpontot mozgató 11 colos colos érintőképernyővel lett felszerelve, ami egy szimpla LCD megoldás és emelt képfrissítésről sem tudni, szóval ez igencsak egy 60 Hz-es megjelenítő. A képernyő mögött MediaTek lapkakészlet dolgozik, mégpedig egy nyolcmagos MTK8188J, amelyet 4 GB RAM támogat a készülék működtetésében. Lehet választani 64 vagy 128 GB-os háttértár közül, a készülék belsejében található ismeretlen kapacitású akkumulátor pedig képes a tabletet 14 órán keresztül működésben tartani. Oh, a belső tárhely bővíthető, aminek biztosan sokan fognak majd örülni.

A Fire Max 11 dobozában lesz töltő, mégpedig egy 9 wattos adapter, ez 4 órán keresztül tölti a telepet, de a külön vásárolható 15 wattos megoldással elvileg 3 és fél óra is elég lesz ugyanerre a célra. Fotózni mindig is idétlen dolog volt és lesz táblagéppel, de ha nagyon muszáj, rendelkezésre áll egy 8 MP-es előlapi, valamint egy szintén 8 MP-es hátlapi képrögzítő egység. Az Amazon Fire Max 11 Bluetooth 5.3 és Wi-Fi 6 támogatással is rendelkezik, a hangszórók pedig Dolby Atmos hangolást  kaptak, egyébként kettő van belőlük.

A Fire Max 11 már előrendelhető, mégpedig 229 dolláros kezdőáron. Ezért az összegért csak a táblagép jár, ha szeretnénk mellé stylust és klaviatúrát is, akkor 329,99 dollárt kell a készülékért leszurkolni. És most jön a csavar. Ezek az árak akkor érvényesek, ha hajlandóak vagyunk együtt élni azzal, hogy a lezárt képernyőn mindenféle reklámok jelennek meg.

Ha ennek még a gondolatától is rosszul vagyunk, a tablet 244,99, a kiegészítős bundle pedig 344,99 dollárba fog kerülni. Nyilván meg lehetne mókolni az olcsóbb változatot is, hogy ne legyenek rajta hirdetések, de vélhetően a legtöbben inkább a drágább változatot fogják választani.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá