Az Apple bemutatta az Apple TV+-t és a megújult Apple TV-t is

Nincs több titok, hiszen az Apple végre hivatalosan is bejelentette a hamarosan induló streaming szolgáltatását, és frissül az Apple TV is, melyen mostantól különböző csatornák is elérhetővé válnak.

A cég új szolgáltatása az Apple TV+ névre hallgat majd, és nem titkoltan a Netflix riválisának szánják ezt. Rengeteg egyéni tartalom várható rá, így kapunk majd filmeket, dokumentumfilmeket és sorozatokat egyaránt. Az Apple nem bízta a véletlenre, és hatalmas sztárokat állított a szolgáltatás mellé, ami bizonyára nem volt olcsó.

Olyan hírességek nevét dobták be, mint Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan és Jon M. Chu. A cupertinói cég állítólag nem kevesebb, mint 2 milliárd dollárt költ idén a saját fejlesztésű projektekre, ezzel pedig egyértelmű vált, hogy nagyon komolyan számolni kell velük a jövőben ezen a piacon. Sajnos sem az Apple TV+ árát, sem pedig az indulás időpontját nem árulták el.

Bemutattak viszont egy vadonatúj Apple TV appot is, melyen mostantól már különböző csatornákkal is bővül a kínálat. Egyelőre csak az Apple termékeken érhető el a program, ám idővel több gyártó is integrálni fogja ezt a rendszerébe. A Samsung TV-kre már tavasszal megérkezik, de várható még az Amazon Fire TV-re, a Roku-ra, az LG, a Sony valamint a Vizio TV készülékeire is.

Többek közt az HBO, a Showtime, vagy éppen a Starz tartalma is elérhető lesz ezen keresztül. Nagyon jó kép és hangminőséget ígérnek, és állítólag csak azért a tartalomért kell majd fizetnünk, amely tényleg érdekel minket. Ez a szolgáltatás májusban indul, és több, mint 100 országban válik majd elérhetővé.

Forrás: GSMArena

 

 

Szólj hozzá