Az Apple megkezdte az iPhone 9 próbagyártását

Bár mindig érkeznek olyan hírek, miszerint az iPhone-ok nem fogynak túl jól, ám erre a legfrissebb eredmények újfent rácáfoltak, hiszen az Apple erős negyedévet árt, ráadásul év elejére hagytak még egy ütőkártyát, amely nem más, mint a régóta várt iPhone SE utódja.

Az iPhone X megjelenésével nagy változáson mentek át az iPhone-ok, hiszen megjelent a notch, és eltűnt a Home gomb, vele együtt pedig a touch ID is. Nem véletlen tehát, hogy sokan várnak egy kompakt méretű iPhone-ra, amelyen a jól bevált gomb is megtalálható.

Ez lenne az új iPhone, amely a hírek szerint iPhone 9 néven érkezik majd, és a legfrissebb hírek szerint már el is kezdődött a próbagyártás. Az Apple nagyon bízik a sikerben, hiszen első körben 30 millió darab készülék előállításával számolnak a márciusban érkező mobillal kapcsolatban.

A dizájn terén nagy újításra nem érdemes számítani, hiszen nem véletlen az iPhone 9-es elnevezés sem, mivel a készülék gyakorlatilag az iPhone 6, 7 és 8 modellekkel megegyező dizájnnal érkezik majd. Egyelőre a specifikáció sem ismert, ám több forrás is a az iPhone 11-ben teljesítő Bionic A13-as chipet említi, és a fent említett szériából jól ismert 4,7 colos kijelző is biztosra vehető.

Kíváncsian várjuk a részleteket, hiszen ez a mobil inkább az új vásárlók számára lehet vonzó ajánlat a pletykált 400 dollár körüli árcédulájával. Az iPhone 6, 7 és 8-as szériák tulajdonosainak nem igazán érné meg erre váltani, hacsak nem kapnak valamilyen komolyabb fejlesztést, mondjuk a kamerák terén.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá