Az Apple mostantól az utángyártott aksit tartalmazó készülékeket is javítja

Remek hír érkezett, amelynek örülhetnek az Apple termékek tulajdonosai, hiszen a cég szakított az eddigi szigorú javítási feltételeivel, amiből a felhasználók profitálhatnak.

Egészen eddig, ha olyan mobil került be egy Apple szervizbe, amelyben nem ők cserélték az akkumulátort, akkor a cég nem volt hajlandó foglalkozni a mobillal. Ez sokaknál okozott problémát, hiszen volt aki előtte nem hivatalos szervizben cseréltette ki az aksit, ám olyan hozzáértő is akadt, aki magának cserélte azt ki.

Szerencsére ez már a múlté, erről pedig emailben értesítették az Apple Store-okat, és az AASP-ket (hivatalos Apple szervizek). A levél tartalma szerint mostantól már javíthatják majd azokat a készülékeket is, amelyek utángyártott akkumulátort tartalmaznak.

Amennyiben a javítás nem kapcsolódik a telephez, akkor csak figyelmen kívül hagyják azt, és a problémás alkatrész kerül szervizelésre. Amennyiben az akkumulátor is érintett, akkor normál áron cserélhetik azt egy eredeti, Apple által forgalmazott telepre.

Ez remek hír, hiszen a kedvezőbb ár miatt rengetegen használnak utángyártott alkatrészt, ám eddig ez hátránnyal járt, így érdemes volt mérlegelni a dolgot. Szerencsére azonban ez mostantól megváltozik, ez pedig igazán rendes húzás volt az Apple-től.

Forrás: Szifon.hu

Szólj hozzá