Az Asus ROG Phone 3 végre megkapja az Android 11 frissítést

Nem igazán lehetne azt mondani, hogy az Asus kapkodott volna a ROG Phone 3 frissítésével. Miközben más gyártók már lassan a 12-es rendszert tesztelik régebbi telefonjaikon, addig ők még csak most tették elérhetővé az Android 11 frissítést az eggyel ezelőtti gamer zászlóshajójukra, ami még tavaly jelent meg. Mindegy, jobb későn, mint soha.

A játékos okostelefon eddig Android 10-et futtatott, a tulajdonosoknak be kellett érnie a korábbi szoftverrel, most a tajvani gyártó közzétett egy fájlt a hivatalos oldalán, ami az Asus ROG Phone 3 készüléket Android 10-ről Android 11-re frissíti. Az egyetlen buktató csupán az, hogy az adatcsomag csak a tajvani piacon értékesített készüléke esetében használható, legalábbis egyelőre.

A letölthető adatbázis a WW-18.0410.2105.133 build számot kapta, ami pedig a méretet illeti érdemes lesz fenntartani neki legalább 2,7 GB-ot a belső tárhelyen. A szokásos Android 11 funkciók mellett egy teljesen új Zen UI dizájnt, újraszabott applikációkat, és számos egyebet kapnak a tajvani ROG Phone 3 felhasználók, a rengeteg újítást helyszűke okán nem másoljuk ide, de akit érdekelnek a részletek, erre a linkre kattintva megtekintheti őket.

Remélhetőleg a frissítés terjesztése problémamentes lesz, és hamarosan másutt is elérhetővé teszik azt, hiszen már nagyon sokan várják az új rendszert, világszerte.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá