Az egész életét tönkretette egy fiú, csak hogy hozzájusson egy iPhone-hoz

Egészen elképesztő sztori járja be az internetet egy fiatal srácról, ami sajnos nagyon rosszul végződött, így elrettentő példa lehet mindenki számára.

Xiao Wang története egészen 2011-ig nyúlik vissza, hiszen az ekkor még 17 éves fiú egy borzasztó rossz döntést hozott, amely sajnos az egész életére kihatással lett. A srác nagyon szeretett volna egy iPhone 4-et, mivel ez akkor már szinte státuszszimbólum volt az iskolájában, ám anyagi körülményeik ezt nem tették lehetővé.

Xiao ekkor úgy döntött, hogy eladja egyik veséjét, amelyért akkor 3.200 dollárt kapott, így meg tudta vásárolni a hőn áhított mobilt, sőt még maradt is valamennyi pénze. Csakhogy az operációt nem éppen steril körülmények között hajtották végre, ennek pedig sajnos csúnya következményei lettek. Bár azt ígérték, hogy a műtét után egy héttel már normális életet élhet, azonban a másik veséje elfertőződött, és az állapota kritikussá vált.

A szülei egyébként csak ekkor értesültek a dologról, hiszen mindezt titokban csinálta, és ezzel hatalmas bajba is sodorta őket, hiszen élete végéig dialíziskezelésekre lesz szüksége, amely jóval túlmutat egy iPhone árán. Xiao ma már 24 éves, de esélye sincs a normális életre, hiszen folyamatos kezelésekre lesz szüksége élete végéig, amely a fertőzés miatt várhatóan jóval rövidebb lesz az átlagnál. A műtétet végző kórháztól végül kapott némi kárpótlási díjat, ám ez nem pótolhatja az egészségét.

A sztori tehát nem végződött jól, és elrettentő példaként szolgálhat azoknak, akiknek esetleg valaha is megfordult hasonló a fejükben. Egy-egy kütyü, amelyet mindössze néhány évig használunk, messze nem lehet olyan fontos, mint az egészségünk. Hiszen ha utóbbi károsodik, akkor az az egész életünkre kihathat, ahonnan sajnos már nincs visszaút.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá