Az idei modelleknél nagyobb kijelzővel érkezhet a Samsung Galaxy S11 széria

Bár a megjelenésig még néhány hónap hátra van, a hírek már javában szállingóznak a Samsung következő csúcsszériájáról, és ezek alapján idén is 3 különböző modellel számolhatunk.

A hír egyébként Evan Blass-tól származik, ő pedig ritkán téved, így bizony érdemes komolyan venni. Ezek szerint a Galaxy S11 széria összesen 5 modellel debütál majd, méghozzá három különböző méretben, így bizonyára mindenki megtalálja majd a neki való mobilt a Samsung kínálatában.

A Galaxy S11+ esetében sztenderd lesz az 5G támogatás, a kijelző pedig pedig 6,9 colosra nő az elődhöz képest. Ezek mellett még az az infó is kering, miszerint a legfrissebb trendnek megfelelően 90 Hz-es, vagy akár 120 Hz-es panelt is kaphat majd a modell.  A Galaxy S11 esetében is növelik a kijelző méretét, és a 6,1 colos panel 6,7 colosra növekszik, amely ráadásul az oldalain kerekítve lesz, és méretben valahol a Galaxy S10 és Galaxy S10+ között helyezkedik majd el. Ebből a típusból már kétféle változatot is piacra dob a gyártó, hiszen érkezik egy 4G-s és egy 5G-s verzió is.

Akinek a Galaxy S10e kompakt mérete bejött, az bizony csalódni fog annak utódjában. A Galaxy S11e ugyanis közel sem lesz annyira kompakt, mivel itt is 6,2 vagy 6,4 colosra nő majd a kijelző, ráadásul itt is hajlított széleket kapunk. A piaci igények miatt ebből is lesz 4G-s/5G-s verzió.

A bemutató egyébként február közepén várható Evan szerint, ami egybevág a több pletykával, miszerint február 18-án kedden, az 2020-as MWC előtt mutatná be a Samsung a Galaxy S11 szériát.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá