Az Instagram frissítésével egy új funkció érhető el

Amennyiben frissítjük Instagram alkalmazásunkat új funkcióval találhatjuk magunkat szembe, aminek segítségével egy új módját fedezhetjük fel a képeink és videóink megosztásának.

Az Instagram felhasználói már nem csak egy képet tudnak feltölteni egy bejegyzésben, hanem maximum tíz képet vagy videót tudnak csatolni, amik között lehet lapozni. Amikor szeretnénk képeket megosztani, egy új gombot látunk majd és erre kattintva kiválaszthatjuk az általunk feltölteni kívánt képeket vagy videókat. Illetve meg tudjuk változtatni a tartalmak sorrendjét és eldönthetjük azt is, hogy ugyanazt a filtert kapja az összes kép, vagy egyesével szeretnék beállítani minden kép esetében.

Arra az egy dologra kell figyelni, hogy az “albumnak” ki kell választani egy fő képet és a megnyitás előtt csak ez fog látszódni. A létrehozott bejegyzésnél egy kék pont fogja jelezni, hogy további tartalom is elérhető amennyiben rákattintunk. Az új funkció már elérhető az új frissítésben, a fenti videó pedig egy jó példa arra, hogyan is működik a dolog éles helyzetben.

Forrás: phonearena

Szólj hozzá