Az LG bemutatta az idei OLED televízióit

Ismertette az idei kínálatot az LG, és kiderült milyen újításokat kaptak az új TV-k, ráadásul bejelentették a 48 colos változatot is, így már most látni, hogy idén a BX és CX készülékek lesznek majd a legjobb vételek.

Az LG idei szlogenje, hogy életre keltik a filmeket, a sportot és a játékokat az otthonunkba az új szériával. A típusok nevében a tavalyi 9-es értéket felváltotta az X, így megint nem bonyolították túl az elnevezést. A legkisebb és egyben legolcsóbb modell az LG BX lesz, amely 55 és 65 colos változatban kapható majd.

Az LG CX már eggyel komolyabb változat lesz, amelyet a fejlettebb Alpha 9 Gen 3 képfeldolgozó egységgel szereltek, ami a jobb képminőség mellett néhány extra funkciót is kap. Ebből a típusból érkezik majd végre 48 colos készülék is, ami a gyártó szerint az apró pixelek miatt tűéles képpel rendelkezik majd.

A fenti két típus lesz a legnépszerűbb és egyben a legolcsóbb is, ám ezen kívül érkezik még a GX és a ZX is, amelyek Gallery modellek lesznek, és nagyon vékony, mindössze 2 mm-es vastagsággal rendelkeznek. A WX A szokásos soundbaros megoldás lesz, és végre forgalomba kerül a feltekerhető típus is LG WX néven.

Rengeteg extrával rendelkeznek, így a HDMI 2.1, G-Sync, FreeSync és az egyéb hasznos fícsörök sem maradnak ki. Bekerült egy Filmmaker Mód is, ami azt hivatott szolgálni, hogy pontosan úgy nézhessük a filmet, ahogy azt a készítők megálmodták, hiszen Hollywoodban már egy jó ideje ezért kardoskodnak. Ez minden képjavító funkciót kikapcsol, a képarányt és színeket pedig pontosan úgy állítja be, ahogy azt eredetileg tervezték.

Forrás: FlatPanelsHD

Szólj hozzá