Az LG reklámmal erősíti a G6-ot a Galaxy S8-cal szemben

Eljött hát a várva várt nap. Ha valaki esetleg nem tudná, ma mutatják be az idei év egyik legnagyobb jelentőségű csúcskészüléket, a Galaxy S8-at. Már megszokhattuk, hogy a Samsung és az LG egymással nagy mértékben versengnek, s ez most is így történik.

Ugyan némi kompromisszummal (nem kaphatta meg a Snapdragon 835-öt), de az LG lépéselőnybe került azáltal, hogy az MWC-n mutatta be a zászlóshajóját, míg a Samsung eddig húzta az időt. Dél-Koreában már igen szép számmal fogy a G6, most azonban csökkenő tendencia várható, hiszen a konkurenséről rántják le a leplet. Ez ellen az LG reklámforgatásba kezdett, melynek végeredményét láthatjátok:

A videóban igencsak felhívják a figyelmet néhány dologra, például az 5,7 colos kijelzőre, aminek rendkívül vékony kávái vannak. Ezt a “The big screen that fits in your hand.”, azaz “A hatalmas kijelző, mely jól illik a kezedbe.” szlogennel spékelték meg. Az állítás egyébként igaz, s annak köszönhető, hogy az eddig sztenderd képarány helyett 18:9-es oldalhányadosú megjelenítőt kaptunk, ezáltal a nagyobb kijelző ellenére nem nő jelentősen a telefon mérete. Kitértek még a vízállóságra, illetve a duplalencsés kamerarendszerre, amit ugyebár nem kap a Samsung Galaxy S8.

Forrás: AndroidAuthority

Szólj hozzá