Az Oscar-gála alatt, egy reklámban mutatkozott be a Samsung Galaxy Z Flip

Ahogy az már korábban kiderült, a Samsung idén egy újabb hajlítható mobilt is piacra dob, és hol máshol lebbenthette volna fel a fátylat róla, mint a milliók által nézett Oscar-gála reklámblogjában.

Az mobil a Samsung Galaxy Z Flip névre hallgat majd, és bár a videó sok részletet nem fed fel, ám a bemutató időpontját felfedik. Így tehát kedden, az Samsung Unpacked eseményen mutatják be a készüléket, méghozzá a Galaxy S20 szériával együtt.

A videót sajnos még nem tette elérhetővé a Samsung, így csak az élelmes felhasználók által rögzített felvétel érhető el, amely sajnos nem a legjobb minőség, de a lényeg ezen is teljesen jól látszik.

Ahogy azt eddig sejtettük, valóban lesz másodlagos kijelző, amelyet a videó is megerősít. A kamera mellett található 1 colos színes megjelenítő a hívószám kijelzésére, az értesítések, az idő és a dátum megjelenésére szolgál majd.

Kíváncsian várjuk a részleteket, hiszen bizonyára sok aprósággal próbálja majd meg a gyártó vonzóvá tenni az 1500 eurós árat kapó Galaxy Z Flip-et. A bemutató tehát holnap (kedden) este 20:00-kor veszi kezdetét, és a hajlított mobil mellett a Galaxy 20 széria és a Galaxy Buds+ vezetéknélküli fülhallgatót is bemutatják majd.

Forrás: YouTube

Szólj hozzá