Bajban az iPhone X – Az Apple leállíthatja a gyártását!

Eddig is keringtek olyan információk, miszerint nincs akkora kereslet a legújabb iPhone készülékre, mint ahogy azt előzetesen várták, de most úgy tűnik, hogy még nagyobb a baj.

Elsőre hihetetlennek tűnhet a hír, és mi sem vettük volna komolyan, ha azt nem maga Ming-Cse Kuo, a KGI Securities elemzője mondja, aki nagyon megbízhatónak számít a szakmában. Az Appleinsider hozta le a hírt, miszerint ha nem növekszik a kereslet az iPhone X iránt, akkor már nyáron leállhat a gyártása.

Annak ellenére hogy az első negyedévre 18 milliós eladást várnak a mobiltól, Kínában nem igazán vált népszerűvé, és ezt főleg a dizájnnak tulajdonítják (a benyúló sziget miatt kritizálják), de bizonyára a magas ár sem javít a helyzetén. Idén 3 új modell is érkezhet, és ha nem javul a helyzet, akkor kivonhatják az iPhone X-et a kínálatból.

Persze ezt nem kell még készpénznek venni, mivel az úriember azt is mondta, hogy ha ez megtörténik, akkor valószínűleg egy iPhone X Plus modell érkezne. Ez tovább vinné az X vonulatot, csak változtatnának a szenzorok elhelyezését.

Mindenesetre érdekes hírek ezek, mert eddig is hallani lehetett, hogy gyengébbek az eladási számok a megszokottnál. Arra azonban a legmerészebbek sem tippeltek volna, hogy ekkora lehet a gond.

Forrás: AppleInsider

Szólj hozzá