Bármilyen okostelefont hűvosen tarthat a Red Magic Cooler 5 Pro

Az elsősorban játékos mobilokkal, illetve kiegészítőikkel foglalkozó Red Magic márka egy új hűtőt dobott piacra, amely a Cooler 5 Pro nevet viseli. A készülék támogatja a MagSafe mágneses csatlakozthatóságot, de egy hátsó klippel is rendelkezik, amelynek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen okostelefonnal használhatjuk.

Az új tartozék elvileg jobban hűt, és egy mesterséges intelligencián alapuló hővezérlő rendszere van, amely alkalmazkodik az adott készülék hőmérsékletéhez. Sajnálatos módon ez a funkció jelenleg csak egy Android rendszerre fejlesztett alkalmazásban érhető el, ami azt jelenti, hogy az iPhone tulajdonosok nem kapják meg az automatikus beállításokat.

A gyártó igencsak merész ígéretekkel promózza készülékét, amely szerinte akár 35 Celsius fokkal is hűvösebbé teheti az adott készülék hardverét, és akár mínusz 12 fokra is lehűtheti azt. A hivatalos információk szerint a kiegészítő a hőmérsékletet 28-ról 0 Celsius fokra mindössze 30 másodperc alatt elviheti.

A hétlapátos ventilátor elérheti a percenkénti 5500-zas fordulatszámot, de így sem lesz hangosabb 35 decibelnél. Azt viszont érdemes megemlíteni, hogy a hűtőnek saját beépített akkumulátora nincs, így vagy a telefonra, vagy egy powerbankre kell majd rákötni, üzembe helyezés előtt.

A Red Magic Cooler 5 Pro 59 euróba kerül a hátsó rögzítő elem nélkül, azzal együtt pedig 64 eurót kóstál.

A tartozékot április 15-től megvásárolhatjuk az összes olyan régióban, ahol a Red Magic márka jelen van.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá