Baseus átlátszó vezeték nélküli töltő most csak 5.000 Ft akcióban

A Baseus átlátszó vezeték nélküli töltője egyike a legcsinosabb indukciós töltőknek, varázsa pedig abban rejlik, hogy szinte teljesen látható, miként működik. A szerkezet persze nem csak látványos, hanem minőségi és biztonságos, ismerkedjünk meg vele egy kicsit közelebbről is!

A Baseus átlátszó vezeték nélküli töltő az alábbi linken vásárolható meg:

A készüléket gyors vezeték nélküli töltésre optimalizálták, így használata nem kerül olyan sok időbe, mint a hagyományos, régebbi indukciós töltők esetében. Ez a gyakorlatban 10W-os teljesítményt jelent, és a legtöbb okostelefon pont ennyit támogat. Hogy a tartozék működése gördülékeny és biztonságos legyen, került az átlátszó és dizájnos borítás alá egy intelligens IC chip, ami az egészet vezérli, lényegében ez a töltő lelke.

A készülék teljesen biztonságos, működése nem befolyásolja az emberi egészséget. Azt nem mondjuk, hogy az ágyba érdemes bevinni, de mellette, az éjjeli szekrényen simán elhelyezhetjük. A Baseus nem szokott tréfálni az ilyesmivel, a gyártó számára tényleg fontos a felhasználó egészsége és biztonsága, így a töltőt egy sor óvintézkedéssel látták el, amikor készült. Az eszköz teljesen védett a túláram, a rövidzárlat és a túlmelegedés démonai ellen, de akik ismerik a céget, tudják, hogy az ilyesmi náluk nem csupán alapvető, hanem kiemelt figyelmet kapó témakör.

Persze attól még lehetne egy töltő csúnya, hogy biztonságos és jól működik, ám a gyártó szerint ennek nem kell szükségszerűen így lennie. A készüléket vékonyra, és csinosra alkották, igazából hosszan nézve sem találni semmi kivetnivalót a formatervében, vagy a méretében, az pedig, hogy látni a belső alkatrészeket ad némi külön pluszt ennek a szerkezetnek.

A Baseus átlátszó vezeték nélküli töltője a QuickCharge 2.0 és 3.0 metódusokat támogatja, arra viszont érdemes figyelni, hogy a túlságosan vastag tokokban nem feltétlenül indul el a töltési folyamat. Ilyenkor nem lehet mást tenni, el kell távolítani a védőborítást, és úgy kell elhelyezni a lemerült mobilt ezen a dizájnos kerek felületen. 8mm vastag tokokkal viszont még nem lesz probléma.

A Baseus átlátszó vezeték nélküli töltő a GearBest oldalán jelenleg magyar valutára átszámítva körülbelül 5000 forintnak megfelelő áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá