Beamday T1 multifunkciós kempinglámpa – fényeskedjék neked a sötétben, mikor minden más fény kialudt

A Beamday T1 multifunkciós kempinglámpa egy olyan hordozható fényforrás, ami a legkülönfélébb helyzetekben jöhet jól. A készülék ideális táborozáshoz, horgászathoz, éjszakai olvasáshoz, és ahhoz képest, hogy mit tud, az ára is nevetséges. Tartsatok velünk és ismerjétek meg ezt a remek otthoni és szabadtéri kiegészítőt!

A Beamday T1 multifunkciós kempinglámpa az alábbi linken vásárolható meg:

Miután kinevettétek magatokat a címben található Gyűrűk ura utaláson, vegyük górcső alá ennek a kempinglámpának a lehetőségeit. A készülék aprócska mérete ellenére 350 lumenes fényerővel tud ragyogni, ami a fényérzékeny szörnyek elriasztásán túl arra is alkalmas, hogy megvilágítson egy körülbelül 25 méteres területet.

A lámpa fényerejének szabályozása teljesen a Te kezedben van, és ezúttal szó szerint, mivel apró érintésekkel állíthatod be, mennyire legyen halvány, avagy ragyogó az eszköz. A világítás színhőmérséklete is variálható a négy évszaknak megfelelően, télen érdemes meleg, míg nyáron a hideg árnyalatot választani.

Szorult helyzetben a készülék akár figyelmeztetésre, vagy segítséghívásra is alkalmas, ugyanis egy különálló gomb segítségével a fény vörös színűre állítható.

A kempinglámpa hordozhatóságát egy beépített akkumulátor szavatolja, melynek kapacitása 2600 mAh. A készülék töltése micro USB porton keresztül történik, így az elhasznált energia pótlására megfelel egy sima telefontöltő, laptop vagy akár powerbank is. A multifunkciós kempinglámpa üzemideje attól függ, mekkora fényerővel, és milyen üzemmódban használjuk, akár 450 órán át is képes fényt kibocsátani.

A szerkezet bárhova applikálható, az alján erős mágnes, és akasztó is található. A készülék rendelkezik némi korlátozott ellenállással a vízzel és a porral szemben, mégpedig az IP65 szabványnak megfelelően.

A Beamday T1 multifunkciós kempinglámpa most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 5800 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá