Beelink GT-King – A TV-okosítók új királya!

A Beelink GT-King TV-box már egy komolyabb hardveres teljesítményt képvisel az ázsiai TV-okosítók világában. A készülék erős vasat és naprakész szoftvert kapott, szóval nem csupán multimédiás tartalmak lejátszására, de akár munkaállomás vagy konzol gyanánt is kiválóan használható. Fussunk át gyorsan a főbb jellemzőkön!

A Beelink GT-King tv-box az alábbi linken vásárolható meg:

Az apró számítógép belsejébe egy Amlogic S922X lapkakészlet került, ami összesen hat maggal dolgozik (ebből négy erős Cortex-A73-as és kettő takarékos Cortex-A53-as), míg mellette 4 GB RAM, valamint egy 64 GB-os belső tárhely található a kompakt masina gyomrában. Amennyiben helyi tárolású fájlokat szeretnénk lejátszani, biztosan jól jön a micro SD kártyás bővítés lehetősége.

Összességében véve ez a vas tökéletesen alkalmas akár több applikáció párhuzamos futtatására, vagy akár játékra is, ráadásul a szoftveres oldal is nagyon menőre sikeredett.

A készüléken ugyanis Android 9.0 Pie operációs rendszer fut, annak is egy nagy képernyőkre optimalizált változata, így végtelen számú alkalmazás és tartalom áll a felhasználók rendelkezésére.

Egy ilyen gépre már simán telepíthető a legújabb játékok színe-java, a Bluetooth 4.1 modemnek köszönhetően pedig csatlakoztathatóvá válik bármilyen kontroller, illetve egyéb periféria. Mehet a játék!

A készülék természetesen csont nélkül boldogul minden 4K felbontású videóval, médiatartalommal, akár 60 fps mellett is képes lejátszani azokat. A képernyőtükrözés funkció sem fog akadni vagy szaggatni, köszönhetően a szerkezet belsejében található kétcsatornás WiFi modulnak, ami az 5 GHz-es frekvenciát is ismeri.

Az egyéb fizikai csatlakozók között megtalálható a HDMI, az USB 3.0, az Ethernet, valamint az AV is, a már említett kártyaolvasó mellett pedig olyan hangkimenet található, ami az 5.1 térhatású hangot is képes kezelni.

A termék azok számára készült, akik egy TV-okosítótól kicsit többet várnak, viszont továbbra is fontos számukra a barátságos árcédula, valamint a kompakt méret.

A Beelink GT-King TV-box most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 34 500 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá