Befutott az első kép a Xiaomi Mi 11 Próról is

Eszméletlen tempót diktál a Xiaomi, hiszen mindössze pár napja mutatták be a Xiaomi Mi 11-et, és máris a következő csúcsmobiljukról szólnak a hírek.

A Xiaomi Mi 11-et december 28-án mutatták be, ezzel pedig ez lett az első Snapdragon 888-as chipet használó készülék. Valószínűleg ezért is siettette a gyártó a bemutatását, hiszen manapság már ez is presztízsnek számít, és valószínűleg a gyors bemutató miatt történt meg az, hogy csak egyetlen modell érkezett belőle.

Ahogy azt már megszokhattuk a Xiaomitól, általában érkezik Pro és Lite modell is, előbbiről pedig már be is futott az első kép. Ezen állítólag a Xiaomi Mi 11 Pro hátlapja látható, méghozzá két színben is (kék és és ezüst). Az jól kivehető, hogy a hátsó kamerasziget teljesen átalakul.

Négy modult is kapunk, amelyből az egyik minden bizonnyal periszkópos zoommal rendelkezik majd, hiszen csak úgy mint a Mi 10 Ultra esetében, ezúttal is 120x-os zoomot kapunk a kép alapján. Ezen felül még biztosra vehető a 108 MP-es főszenzor, egy ultraszéles látószögű lencse, és egy telefotó kamera is.

Bár az elejéről nincs kép, ám a pletykák szerint ugyanazt a 6,81 colos oldalain hajlított Super AMOLED panel kerül majd bele, mint frissen bemutatott Xiaomi Mi 11-be. Ezek alapján tehát 1440×3200-as felbontást, 120 Hz-es képfrissítést és 480 Hz-es érintésérzékelést kapunk majd. A megjelenés pontos dátuma még nem ismert, ám a pletykák februári bemutatóról szólnak.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá