Befutott az első render a Samsung Galaxy Tab S7-ről

A koreai Samsung várhatóan jövő hónapban mutatja be a Galaxy Note 20 modellek mellett prémium kategóriás táblagépeinek következő generációját, vagyis a Galaxy Tab S7 és a Galaxy Tab S7+ készülékeket. A népszerű szivárogtató Evan Blass jóvoltából most napvilágra került egy renderelt kép a kisebbik modellről, így végre megcsodálhatjuk a Samsung Galaxy Tab S7 dizájnját.

Úgy látszik, a szerkezet egy újragondolt külalakkal dicsekedhet, lesz hozzá lecsatolható billentyűzet, valamilyen hátlapot védő tok, és szemlátomást nem marad el az S Pen támogatás sem. A megjelenítő teljesen lapos, és nyilván nehéz amellett elmenni, hogy a hamarosan érkező tablet mennyire hasonlít legnagyobb kihívójára, az Apple iPad Pro 11 2020-as kiadására. Az előlapi kamera ezúttal a hosszabb keretek egyikén foglal helyet, így fektetett állapotban ott lesz majd felül, legalább nem tölti majd be a képernyőt a tokánk mondjuk videotelefonálás közben. Nem egy utolsó fegyvertény. Szóval azt a render alapján is látjuk, a táblagép támogatni fogja az S Pen érintőtollat, ám hogy ez a kiegészítő mire lesz képes, arról egyelőre még pletykaszinten sem tudni semmit.

Szerencsére azért nem repülünk teljesen vakon a Samsung Galaxy Tab S7 specifikációit illetően. Ha minden jól megy a szerkezet belsejében egy Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet végzi majd a számításokat, a burkolat alá kerül még egy 5G modem, az operatív memória kapacitása pedig 6 GB lesz. A megjelenítőről úgy tudni, hogy 11 hüvelykes képátlót kaphat, a gyártás során pedig egy organikus panelt, egészen pontosan egy AMOLED kijelzőt használnak majd fel. A képernyő 120 Hz-es képfrissítési rátával bírhat, ám ezeket a jellemzőket még semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, szóval nem érdemes rájuk mérget venni.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá