Befutottak az első képek a Note 10 Lite-ról

A Samsung hamarosan érkező Galaxy Note 10 Lite változatát hatalmas várakozás előzi meg, hiszen remek mobilnak ígérkezik, amely ráadásul mérsékelt áron kerülhet majd forgalomba.

Bár maga a készülék csak februárban jelenik meg elvileg, mégis egyre több hír érkezik róla, és most végre az első képek is kiszivárogtak róla a TechTalk TV-nek köszönhetően.

A tweetben több fotót is kapunk, amelyeken megtekinthető a mobil bekapcsolt állapotban is, és a külső is teljes egészében látható. Ezzel megerősítést nyert a hátsó kamerák elhelyezkedése, és az S Pen is felbukkan az egyik fotón.

A Note 10 Lite nagyon hasonlít a korábban megjelent Note 10-hez, és ugyanolyan vékony kávákat kap. A kamerakivágás ezúttal is középen helyezkedik el, a kijelző aránya pedig ismét 20:9-es lesz, 2400 x 1800 as felbontású AMOLED panellel.

A szivárogtató készülékében az Exynos 9810 SoC teljesít, ahogy arról már előzetesen hallani lehetett. Ezen felül pedig arról is hallani, hogy beépített ujjlenyomat olvasót kapunk, és nem marad majd le a jack aljzat sem, az akkumulátor pedig 4.500 mAh-s lesz.

Forrás: TechTalkTV

Szólj hozzá