Befutottak az első képek a Redmi Note 10-ről

A Redmi Note széria roppant népszerű, hiszen a sorozat minden tagja hozza a kötelezőt, mivel a barátságos árcédula mellé korrekt teljesítmény társul, és az előzetesek alapján az új tag sem okoz majd csalódást.

A korábbi pletykák még a MediaTek Dimensity 820-as chipről számoltak be, ám a legújabb infók már a Snapdragon 765G hardveréről szólnak, amelynek bizonyára sokan örülni fognak. Ez a chip már az 5G-s hálózatokat is támogatja, ám emiatt elképzelhető, hogy némileg drágább lesz majd a Redmi Note 10, mint az elődök.

Egyre több helyen bukkan fel kép is a mobilról, és a legfrissebb render teljes egészében megmutatja a készüléket. Ez alapján gyakorlatilag a csúcsmobilokra jellemző vékony kávát kapunk, és a kameralyuk is csak minimális helyet foglal el az előlapon.

A hátsó kép igazolja a kamerarendszerről már korábban felbukkant képet, amely alapján tripla kamerát kapunk. A főmodul 48 MP-es lesz, ám a többi lencse kiléte még kérdéses. Jól kivehető viszont, hogy a hátlapot borító üveglap szépen kerekített, illetve hogy oldal, a bekapcsoló gombban helyezkedik el az ujjlenyomat-olvasó. Ezzel gyakorlatilag biztosra vehető az IPS panel is, hiszen AMOLED esetén bizonyára a kijelző alá került volna az azonosításhoz szükséges szenzor.

Egy lehetséges képernyőfotó is napvilágot látott, amely alapján a modellszám M2007J22C lesz, és 8 GB memória kerül bele. Az ezen található 2.4 Ghz-es órajel is megerősíti a Snapdragon 765G chipet, így nagyjából minden kiderült a Redmi Note 10-ről. Ha az árral nem szállnak el, akkor szinte biztosra vehető, hogy ez a mobil is roppant közkedvelt lesz a felhasználók köreiben.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá