Befutottak az első videók a PlayStation 5-ről

Néhány szerencsés máris kipróbálhatta a Sony hamarosan megjelenő konzolját, és videó formájában osztották meg a tapasztalataikat, ráadásul néhány játékrészletet is megmutatnak nekünk.

A Sony próbál némi hírverést csinálni a PlayStation 5-nek, így meghívott néhány publicistát, hogy próbálják ki a konzolt. Így végre tisztább képet kaphatunk a konzol méreteit illetően is, hiszen azt már eddig is tudtunk, hogy bizony nem lesz apró a játékgép. Az alábbi videón szemügyre vehetjük a PlayStation 5-öt és a DualSense kontrollert is.

Néhány játékmenetbe is bepillantást kapunk, és láthatunk részletet az Astro’s Playroom, a Godfall és a Balam Wonderworld című játékokból is. Természetesen a sebességre nem lehet panasz, hála a bivalyerős hardvernek és a villámgyors SSD-nek.

Sajnos a felvételek nem mutatják meg például a kezelőfelületet, és olyan fontos kérdésekre sem kapunk még választ, hogy például mennyire lesz megbízható a PS 4-gyel való kompatibilitás, vagy hogy valóban tudjuk-e majd külső SSD-vel bővíteni a tárhelyet.

Szerencsére azonban már nincs olyan messze a megjelenés időpontja, hiszen néhány országban már november 12-én hozzájuthatnak majd az előrendelők. Idehaza csak egy héttel később, november 19-én jelenik majd meg a PlayStation 5, ám a hatalmas igénynek, és a korlátozott számú készletnek köszönhetően sajnos csak a szerencsések juthatnak majd hozzá.

Forrás: TheVerge

Szólj hozzá