Bemutató: 360 D819 okos kapucsengő

Az otthon védelme elsődleges prioritást élvez, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a hely ahol élünk a nyugalom szigete legyen a káosz őrjöngő óceánjában. A technikai megoldások között is akad néhány, melyek hasznosak lehetnek ebben a küldetésben, ilyen a 360 D819 okos kapucsengő, ami számos klassz funkcióval rendelkezik nem csupán a biztonságos, de a kényelmes hétköznapok megalapozásához. 

A készülék belsejében egy olyan kamera található, ami a beépített mesterséges intelligencia révén képes felismerni nem csupán a mozgást, de a különböző arcokat is, így például különbséget tud tenni családtagok és idegenek között de ne szaladjunk ennyire előre. Szóval ez a bizonyos kamera Full HD felbontásban veszi a mozgóképet, és minden lényeges dolgot látni fog, mert a látószöge 162 fokos. Garett a mestertolvaj sem tudna észrevétlenül elosonni előtte…

A D819 persze nem csak a rosszindulatú betolakodókat igyekszik azonosítani, hanem a mesterséges intelligenciára épülő arcfelismerés révén a vendégeket, illetve mindazokat, akiket nem tudsz akkor éppen fogadni. A kapucsengő nem csupán kamerával de infravörös érzékelővel is rendelkezik, és automatikusan képes váltani nappali és éjszakai üzemmód között.

Nem kell a ház közelében sem lenned, ha bármi gyanús történik az ajtó közelében a csengő azonnal küldeni fog egy rövid videót a telefonodra. Ha valaki 15 másodpercnél tovább tartózkodik 3 méternél közelebb, számíthatsz egy ilyen jellegű értesítésre, hála a szerkezet mozgásérzékelő funkciójának. Persze nem csupán a biztonságot hanem a kényelmet is fokozta ez a masina, mivel kétirányú hangalapú kommunikációra ad lehetőséget, így szóba tudsz elegyedni a vendégeiddel.

Szólhatsz nekik várják meg míg hazaérsz, vagy amíg gyorsan magadra nem kapsz valamit a fürdőből kilépve, nagyon hasznos. A készülék működése teljesen független az áramellátástól, mivel a belsejében egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások szerint cirka fél éves üzemidőt biztosít. Nem kell aggódni az eső miatt sem, mert a készülék IP67 védelemmel bír.

A felvételeket el lehet menteni a gyártó saját felhőszolgáltatásába, de ha fázol az ilyesmitől használhatsz micro SD kártyát helyette. A lényeget nem mondtam: a csengő saját WiFi modullal büszkélkedhet, így válik lehetővé a kommunikáció a többi eszközzel, többek között tehát a telefonoddal.

A 360 D819 szinte minden otthonban jó szolgálatot tehet, érdemes megfontolni a beszerzését, főleg most, amíg egészen jó áron lehet előrendelni. A készülék jelenleg mindössze 26 908 forintos áron kapható a GearBest oldalán. További információk és megrendelési lehetőségek az alábbi linken találhatóak!

360 D819 Okos Kapucsengő Promóció a GearBesten

Forrás: GearBest

Szólj hozzá