Beperelte az Apple-t egy férfi, mert szerinte az iPhone-ja miatt vált meleggé

Amikor már azt hinnénk hogy már semmivel nem lehet meglepni minket, mindig érkezik egy ilyen hír, ami előtt teljesen értetlenül állunk, és ha a legnagyobb oldalak nem hozták volna le, talán el sem hinnénk a dolgot.

Sokszor hallani a mobilok sugárzásértékéről, és különböző kutatásokról, amelyek azt vizsgálják, hogy hatással van-e a nemzőképességünkre. A cím hallatán azt gondolnánk, hogy az úriember problémájának ehhez van köze, és ezt kihasználva próbálna egy kis pénzhez jutni, ám erről jelen esetben szó sincs.

D. Razumilov ügye némileg kacifántosabb, hiszen a GayCoin nevű kriptovaluta is képbe jön. Állítása szerint az egész azzal indult, hogy 69 GayCoin-t kapott egy applikáción keresztül, amely mellé egy üzenetet is mellékeltek, ami így szólt: “ne ítélkezz anélkül, hogy kipróbálnád”.

Az orosz férfi élete ekkor vett fordulatot, hiszen tényleg kipróbálta a dolgot, és azóta kapcsolata van egy másik férfivel. Elmondása szerint úgy érzi, hogy manipulációval kényszerítették őt egy meleg kapcsolatba, amit szégyell, és a szülei előtt sem meri felvállalni azt. Elmondása szerint erkölcsi, illetve mentális károsodást is elszenvedett, és egyértelműen az Apple-t teszi felelőssé, emiatt pedig 1 millió rubelt követel a vállalattól.

Vajon milyen arcot vághatott Tim Cook, amikor először hallott a dologról?

Az ügyet október 17-én kezdik tárgyalni, és elsőre nehéz elképzelni hogy megnyerné azt, hiszen az egész egyszerűen nevetségesnek tűnik. Egyértelmű, hogy önszántából cselekedett, hiszen senki nem kényszerítette a dologra, és bár az összeg nem túl nagy (4,7 millió forint), nem hinnénk, hogy az Apple kifizetné ezt a semmiért, hiszen ezzel hatalmas támadófelületet adna a hasonló pereknek.

Forrás: BBC

Szólj hozzá