Bestseller kínai márkák termékei diszkontáron

Tegnap ajánlottunk két mobiltelefont, amihez promóciós áron juthattok hozzá pár napig. Most viszont sok termékre van igen jelentős kedvezmény! A GearBest egy diszkontárú vásárral hozakodott elő, melyben 8 – kínai viszonylatban véve -élvonalbeli márka termékeit rendelhetjük meg nyomott áron.

Az eseménynek a “King of Brands Sale” nevet adták. Számunkra talán két márka az igazán ismert, amik nem mások, mint a Xiaomi és az Elephone. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: Okoskarkötő, okosóra, fül- és fejhallgató, sportkamera és még biztonsági kamera is.

Vessünk össze néhány árat! Vegyük például a Xiaomi Mi Band 1S-t. Itthon az ára legolcsóbban is 6000 forint, és még a szállításról nem is beszéltünk. A vásáron az ára viszont körülbelül 3500 Ft (11,79$), és még a szállítás is ingyenes.

Láthatjuk tehát, hogy majdnem féláron juthatunk hozzá kiszemelt termékünkhöz a hazai árakhoz képest! Érdemes rájuk lecsapni, hiszen limitált számban kaphatóak, és a promóció is csak pár (kevesebb, mint 4) napig tart. Ha kedved támadt nézelődni, vagy esetleg rendelni is valamit, ITT MEGTEHETED!

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá