Bezior S1 elektromos roller bemutató – 45 km/órás sebesség, 120 kg-os teherbírás, 50 km-es hatótáv

Nem csupán városon belüli cirkálás, de durvább terepeken való közlekedés esetén is kiválóan helytáll a Bezior S1 elektromos roller. Az elektromos jármű képes 120 kg-os felhasználókat szállítani, maximális sebessége elérheti a 45 km/órát, akkumulátora pedig lehetővé teszi az akár 50 km-es utakat is, egyetlen feltöltéssel. Mivel a roller most akciósan rendelhető, és nem mellesleg európai raktárból szállítják, úgy gondoltuk, hogy megérdemel egy villámbemutatót.

A Bezior S1 elektromos meghajtású roller most mindössze 549,99 eurós, vagyis cirka 192 500 forintos áron rendelhető a Gogobest webáruházából, amennyiben használjuk a JC3Z86W99EK1 kódot. Ahogyan a bevezetőben is írtuk, a készüléket európai raktárból küldik, tehát nem kell sokat várni a szállításra, és nem kell aggódni az extra költségek miatt sem. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Bezior S1 elektromos roller bemutató

Előre kell bocsátani, hogy egy rendkívül strapabíró, tartós konstrukcióról van szó. A roller váza magas széntartalmú acél és alumínium ötvözete, amely ráadásul összehajtható, így könnyen szállítható, tárolható. A szerkezet méretei összehajtva – 120 x 24,5 x 47 cm, szétnyitva – 116 x 63 x 125 cm, a roller maga 27,5 kg-ot nyom. A Bezior S1 10 colos kerekeken gördül, ráadásul rendelkezik némi korlátozott ellenállással a vízzel és a porral szemben, amiről az IP54 besorolást biztosít bennünket.

Az Bezior S1 belsejében egy 1000 wattos névleges teljesítménnyel működő motor található, amely képes biztosítani a már említett 45 km/óra végsebességet. Tekintve, hogy milyen rendkívül erős technika hajtja, egyáltalán nem meglepő, hogy a roller simán boldogul az akár 35 fokos emelkedőkkel is.

A strapabíró és tartós váz 120 kg-os teherbírással rendelkezik. Hogy a közlekedés minél biztonságosabb legyen a roller el lett látva beépített világítással és tárcsafékekkel. A Bezior S1 kapott egy apró digitális kijelzőt, amelyen szemmel követhetjük a rollerrel kapcsolatos fontosabb információkat.

A Bezior S1 kifejezetten nagyméretű, 13 Ah kapacitású akkumulátort kapott, a 48 V-os telep egyetlen feltöltéssel akár 40-50 km-es hatótávot is lehetővé tehet. A roller akkumulátorának töltése megközelítőleg 5-8 órát vesz igénybe.

A Bezior S1 elektromos roller tehát most 549,99 euróért, vagyis nagyjából 192 500 forintért rendelhető, a JC3Z86W99EK1 kuponnal. A kiszállítás európai raktárból történik, tehát nem kell aggódni a hosszú szállítási idő és a vám procedúra miatt. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Gogobest

Szólj hozzá