BitFenix Neos ATX ház – Megéri az árát!

A BitFenix Neos window számítógépházát vizsgáltuk meg, és kifejezetten pozitív benyomást hagyott a jól tervezett kuckó.

A héten az egyik ismerősömnek raktam össze egy konfigurációt, és erre a házra esett a választása, ezért úgy gondoltam bemutatom nektek, hátha valaki ház vásárlásán töri a fejét a hardvereihez.

A ház egyszerű, stílusos, és elfogadható az ára, mivel nagyjából 13 ezer forint körül beszerezhető. Szerszám nélkül is szerelhető kialakítást kapott, ami kifejezetten előnyös lehet sokak számára. A Bitfenix többi házához hasonlóan rendelkezik porszűrőkkel is: alul a tápnál, és elöl a ventilátoroknál. A bal oldali takarólemez kapott egy plexi ablakot. Gyárilag 2 ventilátorral érkezik, és szuper átlátható, és kifejezetten könnyen szerelhető házról van szó.

Technikai adatok:

Anyaga Acél, műanyag
Szín Fekete, fehér
Mérete (Sz x M x H) 185 x 429 x 470mm
Támogatott alaplapok
Mini-ITX, mATX, ATX
5.25″ meghajtó helyek
2
3.5″ meghajtó helyek
3
2.5″ meghajtó helyek
3
Hűtés elöl
2 x 120mm (1 ventilátor beépítve)
Hűtés hátul
1 x 120mm (beépítve)
PCI nyílások
7
I/O 1 x USB3.0, 1 x USB2.0, HD Audio
Extrák: Előlapi és táp alatti porszűrő, szerszámmentesen beszerelhető háttértárak, plexi ablak

Apró negatívum, hogy ha 5,25 colos meghajtót is építünk be, akkor annak a kábelei nem férnek el normálisan az alaplapi tápcsatlakozótól, célszerű a legfelső helyre betenni. Ami még sajnálatos, hogy az előlapon sajnos csak egy darab USB 3.0 csatlakozó található.

Összességében megéri az árát, hiszen egy elegáns és jól szellőző ház, plexi burkolatú oldallappal. Az első ventilátor kék LED világítást kapott, így sötétben is jól mutat a ház előlapja. A ház masszív, több generációnyi hardvert is kiszolgálhat. A porszűrőket is elég könnyű tisztán tartani, így a belsejét elég lesz évente takarítani. Erősebb hardver számára is tökéletes, hiszen van még hely plusz hűtők számára.

Techlabor

No Responses

Szólj hozzá