Black Friday 2017 Magyarország – Íme a részletek!

Ahogy a világ minden pontján, úgy itthon is hatalmas népszerűségnek örvend a Black Friday, hiszen minden évben nagy kedvezményekkel várják a vásárlókat a résztvevő üzletek. Most novemberben újabb akciókra számíthatunk, és összeszedtük nektek a legfontosabb információkat erről.

2017-ben hivatalosan november 24-én lesz a Black Friday itthon, ám néhány üzlet más időpontra teszi ezt, így nem lesz teljesen egységes az időpont. Néhol már most pénteken, azaz 17-én lezajlik ez, de van olyan üzlet is, ahol több napos promóciókkal várják a vásárlókat.

Megpróbáltuk összeszedni nektek a legnagyobb üzletek időpontjait, íme a résztvevők (nem teljes) listája.

Extreme Digital

Az Edigital az egyik legnagyobb hazai webshop, és már rutinos résztvevők a fekete pénteki akciózásban. Idén is hatalmas akciókkal készülnek, és egy héttel hamarabb, november 17-én lesz náluk a nagy esemény, ami valamikor a hajnali órákban szokott indulni. Ha feliratkoztok a hírlevélre, hamarabb tudtok értesülni a kedvezményekről.

Folyamatosan szivárognak ki az infók, a következő termékek nagyjából 30-40%-os kedvezménnyel lesznek megvásárolhatóak.

  • Nokia 5 Single SIM okostelefon – 69.990 Ft helyett 49.990 Ft (29% kedvezmény)
  • Bosch EasyDrill fúró-csavarozó – 29.990 Ft helyett 17.777 Ft (41% kedvezmény)
  • Nespresso Krups Inissia kávéfőző – 27.990 Ft helyett 18.990 Ft (31% kedvezmény)
  • Whirlpool BSNF 8422 OX alulfagyasztós hűtőszekrény A++ – 164.990 Ft helyett 99.990 Ft (40% kedvezmény)
  • LEGO® Classic XL Creative Box – 19.990 Ft helyett 13.990 Ft (30% kedvezmény)
  • Sony KD49XE8005BAEP UHD Android Smart LED TV – 299.990 Ft helyett 199.990 Ft (33% kedvezmény)

eMAG

Az eMAG a másik nagy webshop, ahol mindig érdemes körülnézni az ilyen eseményeknél. Hatalmas kínálat, és remek árak jellemzik. Náluk november 24-én lesz az akciózás, de sajnos még semmi infó nem szivárgott ki.

MediaMarkt

MediaMarkt is november 17-én tartja a nagy leárazást, de hétvégére is kiadnak egy kuponfüzetet.

Euronics

Az időpont már biztos, ami náluk is november 24-e. Emellett azt ígérik, hogy az egész héten akciókkal várják majd a vásárlókat, és hírlevélben küldik majd a részleteket.

Telekom

Egy ideje már reklámozzák a az eseményt, és ennek alkalmából egy Samsung Galaxy S8+ készüléket sorsolnak fel a feliratkozók között.  Sajnos még nem ismertek az ajánlatok, de sajnos mást nem árulnak el, így valószínűleg november 24-én tartják ők is. Feliratkozás a nyereményjátékra.

ExtremeAudio

A hangcuccokkal foglalkozó ExtremeAudio november 24. és 26. között tartja a fekete pénteki akciókat. A zene és mozi szerelmesei mindenképp nézzenek szét náluk, mert remek akciókkal találkozhatunk.

Notebook.hu

A Notebook.hu-n is november 24-én lesz az akciók napja, de sajnos semmilyen más információt nem osztottak meg ezzel kapcsolatban.

Speedshop

A Speedshopnál sem maradhat el a fekete péntek, ennek időpontja pedig november 24-én, és vélhetően már előtte kiszivárog majd néhány remek ajánlat.

PureMobile.hu

A nagyrészt kínai telefonokkal foglalkozó PureMobile-nál is november 24-én akcióznak, de sajnos innen sincs még konkrétum az akciók mértékéről.

SonyCity

A Sony márkaboltja is akciókkal várja majd a kedves vásárlókat, méghozzá november 24-én.

techlabor.hu

Szólj hozzá