Black Friday 2018: akciók és időpontok!

Eljött az idő, és ahogy azt már megszokhattuk, a következő két hétben minden a 2018-as Black Friday akciók körül fog forogni. Minden eddiginél nagyobb felhajtás várható a fekete péntek körül, mivel egyre több cég csatlakozik a kezdeményezéshez. Éppen ezért idén még nehezebb lesz átlátni a dolgot, ám ebben megpróbálunk segíteni nektek.

Ezen az oldalon igyekszünk felsorolni a résztvevőket a pontos időpontokkal együtt, hiszen idén sem egy napról van szó. Bár hivatalosan 2018. november 23-ára esik itthon a Black Friday, ám egyes oldalak egy héttel hamarabb, 16-án tartják, és olyanok is akadnak, akiknél több napig tart majd az akciós időszak.

Lássuk hát a Black Friday 2018-as résztvevőit:

Alza.hu

Az Alza már 12-én elindította az akciót, és és egészen 25-ig tart majd az esemény, melyben rengeteg termék árát csökkentették le.

Edigital

Az Edigital idén egy héttel korábban, november 16-án tartja a Black Friday-t, és már több részlet is kiderült, amelyről már mi is beszámoltunk nektek.

eMAG

Az eMag rutinos résztvevő, hiszen már 5. alkalommal rendezik meg 2018-ban a Black Friday-t. Idén november 23-án érkezik az akciós kínálat, és újfent a reggeli órákban nyitják majd meg kapuikat a vásárlók előtt.

MediaMarkt

MediaMarkt oldalán már látható, hogy november 16-án érkeznek az akciós ajánlatok a webáruházba, ám mivel a bolti kínálatról nincs szó, így minden bizonnyal a következő hétre is tartogatnak némi meglepetést.

Euronics

Az Euronics oldalán már elindult a Black Friday hete, ami egészen 19-ig tart majd.

 

További időpontok:

Cikkünket folyamatosan frissítjük majd, hogy nehogy lemaradjatok a leárazásokról, így a későbbiek folyamán is érdemes lesz visszanéznetek!

Forrás: Napidroid

Szólj hozzá