Black Friday a GearBest-en, íme minden, amit tudnod kell!

A Black Friday őrület bár tagadhatatlanul nyugati eredetű, komoly hagyománya van keleten is, legalábbis ami a különböző ázsiai webshopokat illeti, ők sem maradnak ki a durva akciók szórásából. Az idei GearBest Black Friday nem csupán a szokásos akciós termékekkel, de külön Xiaomi részleggel, valamint olyan raktárak kínálatával bővült, ahonnan tuti hamar és extra költségek nélkül érkeznek meg a rendelt holmik. Lássuk a teljesség igénye nélkül, mit hoz számunkra a GearBest Black Friday akciója!

Először is, szeretnénk veletek megosztani a vásár linkjét, amire kattintva elérhető a GearBest Black Friday promóció, illetve a kínálat gerince. Itt aztán tényleg találtok mindenfélét, a telefonon keresztül a robotporszívón át egy csomó mindent lehet venni természetesen most a szokásosnál is kedvezőbb áron. A GearBest Black Friday kínálata az alábbi linkre kattintva érhető el:

GearBest Black Friday

Minden napnak lesznek specifikus ajánlatai, amelyek csak rövid ideig érthetőek el, ezért érdemes minden nap visszatérni, mert ki tudja talán éppen ott lesz az a termék, amire fájt a fogad, de vártál, hátha leakciózzák. Kövesd nyomon az eseményeket, mert lehet olyan üzletet fogsz ki, amit egész évben semmikor sem. A 24 órás ajánlatok az alábbi linkre kattintva tekinthetőek meg:

GearBest 24 Órás Ajánlatok

A Xiaomi manapság egyre népszerűbb nálunk magyaroknál is, nem véletlenül, hiszen mi már gyerekként is megtanuljuk a pénz értéket, és igyekszünk belőle minél többet kihozni. A Xiaomi érzékeny a pénztárca vastagságra, ugyanakkor nagyon jól látja azt, mire van szüksége az átlagos embereknek. Telefonjai, táblagépei, és egyéb termékei magas minőséget képviselnek halandók számára is megfizetethető áron, csalódott hangot eddig sem az interneten, sem az ismeretségi körben nem hallottam a gyártóval kapcsolatban. A GearBest tudja jól mennyire népszerű Kínán kívül a vállalat, ezért külön promóciós oldalt szentelt Black Friday alkalmából az ázsiai Apple-nek is nevezett cégnek. A GearBest Xiaomi specifikus kínálata az alábbi linken nézhető meg, van ott annyi minden, csak győzzetek válogatni!

GearBest Xiaomi Promóció Black Friday

A GearBest koponyái azt is tudják jól milyen sokáig eltarthat, míg a vásárlók megkapják hőn áhított rendeléseiket, éppen ezért már szinte a bolygó minden szegletében van valamilyen raktáruk, ahol bespájzoltak a legkirályabb termékekből. Minket ezek közül persze nyilván az európai székhelyű warehouse-ok kínálata érint, hiszen ha rendeléskor ezeket választjuk, akkor nem csupán relatíve hamar megérkezik a szajré, de nem kell extra költségekre sem számítani. Cseh, német, spanyol és portugál raktárak is szerepelnek a felhozatalban, érdemes szétnézni itt is, mert ha egy termék elérhető Kínán kívül, akkor érdemesebb onnan rendelni. A GearBest helyi raktárainak Black Friday kínálata az alábbi linken tekinthető meg!

GearBest Black Friday Helyi Raktárak Kínálata

Egyes termékek olcsóbbak lesznek, ha egy bizonyos kupont a vásárlás végén beütsz, mielőtt a fizetésre kerülne a sor. Ezek a kódot sokszor nem biztosítanak hatalmas engedményt, máskor pedig szignifikánsan csökkenthető velük az adott holmi vételára. Ezeket a kuponokat és akciós kódokat egy külön oldalon gyűjtötte össze nekünk a GearBest, itt is lehet találni érdekességeket, illetve nyerhetsz is ilyen kódokat, akár 1000 dollár értékben, ami tekintve milyen jó áron vannak még akció nélkül is a cuccok a GearBesten elég komoly bevásárlást jelent. Ha szeretnél többet tudni a GearBest Kuponesőről, akkor érdemes megnézni a lenti linket!

GearBest Kuponeső

Ami még nagyon fontos lehet nyerni egy csomó mindent nem csak kuponokat de egyéb klassz termékeket is, ajándékokat a vásárlás mellé, vagy azon kívül. Nincs más teendős mint megpördíteni a szerencsekereket, és ha Fortuna téged fogadott kegyeibe, nyerhetsz akár Xiaomi Mi Note 10, vagy Asus ROG Phone 2 készüléket is. Ha szeretnéd tudni miket fordíthatod magad felé a Szerencse Istennőjének arcát, kattints a lenti linkre!

GearBest Vásárlási Útmutató és Nyereményjáték

Szerintem amúgy sem érdemes csakis PayPal révén vásárolni külföldi oldalakról, de ez a GearBest vezetőit nem hogy nem zavarja, sőt kifejezetten jutalmazzák a PayPal-en keresztül vásárló felhasználókat. Aki PayPal révén fizet és legalább 50 dollár értékben vásárolt, 3 százalékos kedvezményt kap a rendelése összegéből.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá