BlitzWolf BW-LT8 mozgás- és fényérzékelős, akkumulátoros éjszakai lámpa ismertető

A BlitzWolf BW-LT8 egy olyan filléres szerkezet, ami nagyban megkönnyítheti a hétköznapi létezést. Sejtésünk szerint már ezerszer hallottad, ahogyan a párod elindul a WC-re, vagy csokit lopni a konyhába, de persze mivel cuki és kedves, nem kapcsolja fel sehol a lámpát. Meg aztán ő tudja a járást, na nehogymáne’. Aztán jön a csattanó hang, meg némi trágár utalás valaki felmenőire. Na ezt a gondot számolja fel a BlitzWolf terméke, ami egy fény és mozgásérzékelős éjjeli lámpa.

A BlitzWolf BW-LT8 mozgás és fényérzékelős, akkumulátoros lámpa az alábbi linken rendelhető meg:

Cikkünk tárgya többek között azért éri meg a pénzét, mert 85 lumenes fényerővel, 3000 kelvines színhőmérséklettel, 200 fokos megvilágítással, valamint különböző érzékelőkkel rendelkezik, amelyekről mindjárt ejtünk pár szót. Ahogyan a képeken és a videón is látható, nagyon barátságos, és egyáltalán nem zavaró fényárt bocsát ki ez a masina, ami egyrészt érzékeli a környezeti fényviszonyokat, valamint a körülötte történő mozgást.

A működés elve egyszerű mint egy pofon, mihelyt valaki a Diótörőbe illő kecsességgel közeledni kezd a lámpa felé, az kigyullad, ám ha már nem érzékel mozgást, kialszik. A szenzor 120 fokos látószöggel rendelkezik. A BlitzWolf terméke szinte bármilyen felületre rögzíthető, és így bárhol használható, nem csupán a folyosón, de akár a gardróbban, vagy akárhol a lakásban.

A lámpát amúgy prémium anyagokból készítették, alumínium, polikarbonát és ABS műanyag alkotja ezt az egyébként modern és letisztult külsejű otthoni kiegészítőt.

A szerkezet nem igényel hálózati elektromosságot, van a belsejében egy 1000 mAh kapacitású akkumulátor, ami egyébként cserélhető, és egyetlen töltéssel három órányi folyamatos világosságot képes biztosítani.

A készülék telepének töltése USB-n keresztül mindössze 2 órát vesz el az életünkből. A lámpa LED izzói a gyártói leírások szerint 50000 munkaórát bírnak, szóval az olcsó ár ellenére ez egy hosszútávú befektetés.

A BlitzWolf BW-LT8 mozgás és fényérzékelős, akkumulátoros lámpa most a Banggood oldalán magyar valutára átszámítva kb. 5320 forintos áron kapható:

Még valami: a BGLT89 kupon segítségével tovább mérsékelhető a vételár.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá