BlitzWolf BW-NET3 Wi-Fi ismétlő bemutató

A vezeték nélküli routerek egyre jobbak, a legtöbb már képes egészen nagy területen alacsony késleltetéssel nagy sávszélességet biztosítani. De sajnos sokszor közbeszól az építészet, az eltérő anyagból készült falak, az ajtók, és más architektúrális jellegzetességek, és így könnyen előfordulhat, hogy a lakás egy másik pontján már erőteljesen szaggat az a bizonyos felnőttfilm. Ez ugyebár tűrhetetlen, a probléma megoldására pedig a legtöbben egy Wi-Fi jelismétlő készüléket vásárolnak, pontosan egy ilyet fogunk most bemutatni, mégpedig a közönségkedvenc BlitzWolf jóvoltából. A BW-NET3 képes több, mint 60 készüléket vezeték nélküli hálózatba kapcsolni, támogatja az 5 GHz-es frekvenciát, az elérhető maximális sávszélesség 1200 Mbps, az energiafogyasztása és az ára pedig roppant kedvező.

A BlitzWolf BW-NET3 Wi-Fi jelismétlő készülék most mindössze 27,89 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 8152 forintot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linken!

Külső

Formatervét tekintve a készülék egyáltalán nem egy szemkápráztató vagy lenyűgöző látvány, a gyártás során műanyagot használtak, ami pedig a fizikai méreteket illeti 58 x 42,2 x 80,3 mm-es dimenziókkal kell számolni. De egy ilyen masinának nem is az a lényege, hogy stílusos, vagy extravagáns legyen.

A szerkezet érdekes tulajdonságai egyértelműen a hardveres jellemzők között találhatóak, azt azért talán nem hátrányos megemlíteni, hogy a készüléken van LAN csatlakozó, két jeltovábbító antenna, valamint egy bekapcsoló/WPS/Jel billentyű, plusz egy reset gomb. A BlitzWolf BW-NET3 fehér színben kapható.

Funkciók

Azok a bizonyos antennák, 2 x 3,5 dBi-s jelerősséget képesek produkálni, elérhető a 2,4 és az 5 GHz-es frekvencia, a maximális sávszélesség pedig 1200 Mbps.

A BW-NET3 működése rendkívül egyszerű: vagy egy már meglévő vezeték nélküli hálózatot ismétel tovább, vagy az internetkábelen keresztül érkező hálózatot osztja meg vezeték nélküli módon. A cél és a lényeg mindkét esetben ugyanaz: még a kert végében is legyen jel, ha értitek mire gondolunk.

A készülék segítségével összesen 64 eszközt lehet a vezeték nélküli hálózatra kapcsolni, így minden szobában, minden Wi-Fi képes eszköz csatlakozni tud majd. A szerkezet fogyasztása alig észrevehető, mindössze 12 watt, az apróság miatt biztosan nem fognak dörömbölni az ajtónkon a villamos művek behajtói.

A BlitzWolf BW-NET3 Wi-Fi jelismétlő szerkezet most csupán 27,89 dollárért rendelhető a Banggood webáruházának jóvoltából, ami hazánk pénzében nagyjából 8152 forintot jelent. További műszaki részletek és megrendelés ezen a linken!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá