BlitzWolf BW-WCC1 bemutató -vezeték nélküli töltő, ami melegen tartja a kávéd, ajándék bögrével

Mikor már teljesen monotonná kezdene válni a kínai termékekről való cikkezés, egyszer csak bejön egy olyan cucc, amitől totál lehidalsz. A BlitzWolf® BW-WCC1 egy olyan vezeték nélküli töltő, ami egyúttal képes melegen tartani a mellékelt bögrét, és a benne található italt, ami így a tél közeledtével igazán szimpatikus funkciónak tűnik. Mivel nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni a szerkezet zsenialitása mellett, és mert a BlitzWolf portékák legendásan jó minőségűek, úgy gondoltam egy rövid bemutatót megér ez a nem mindennapi masinéria.

A BlitzWolf® BW-WCC1 vezeték nélküli töltő és fűthető bögre kombó most mindössze 26,99 dolláros áron rendelhető a Banggood webáruházából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 8 100 forintot jelent. További részletek és megrendelés az alábbi linken!

Külső

Maga a töltő 117 mm átmérővel rendelkezik, magassága mindössze 10 mm, az energiaellátás pedig egy USB-C csatlakozón keresztül történik.

A készülék működése igazából tök egyszerű, a szerkezet alsó része felel a kerámia bögre melegen tartásáért, középen pedig ott van az indukciós tekercs.

A bögre kétféle színben választható – így egyúttal a töltő is -, kérhetjük fekete és ilyen kávészínű barnás verzióban is, a bögre űrtartalma 350 mm, ami pedig a fizikai dimenzióit illeti 95 mm magas, 85 mm átmérőjű.

Fontos: a bögrét nem lehet mikrohullámú sütőbe helyezni! Amiatt sem kell aggódni, vagy véletlenül kiöntjük a bögre tartalmát, van hozzá fedő. 🙂

Funkciók

A BlitzWolf® BW-WCC1 belsejében található elektronika 55 Celsius fokon tartja a bögrében található italt, legyen bármi is az.

A szerkezet belsejében található fűtőszál teljesítménye 18 watt, ha viszont tölteni szeretnénk akkor 10 wattos teljesítménnyel tudunk számolni, ami nagyjából átlagos az indukciós padok világában.

A készüléket nyolc órán keresztül lehet folyamatosan használni, ez ugye főleg a fűtő részre érvényes, töltést illetően nincsenek megkötések.

És nagyjából ennyi, a vezeték nélküli töltő/ fűthető bögre hibrid ismertetése, aki szeretne ennél többet tudni a szerkezetről, látogasson el az alábbi linkre!

A BlitzWolf® BW-WCC1 egyszerre tölti a telefonodat és biztosítja a munka mellé elengedhetetlen szürcsölnivalót, a 2 az 1-ben masina most mindössze 26,99 dolláros áron rendelhető a Banggood jóvoltából, ami magyar pénzben nagyjából 8 100 Ft-ot jelent. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni ebből a nem mindennapi portékából, akkor érdemes a lenti linken tájékozódni!

A leírás készítése közben törekedtem a pontosságra, de előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, ezekért felelősséget nem vállalok, és előre is elnézést kérek értük. Ha pontatlanságot találtok jelezzétek, és mindenképpen javítom!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: Banggood

Szólj hozzá