Bréking: Június 4-én tart bemutatót a Sony a PlayStation 5-tel kapcsolatban

A korábbi információk igaznak bizonyultak, hiszen a Sony most hivatalosan is megerősített, hogy napokon belül egy, a PlayStation 5-tel kapcsolatos bemutatót tartanak majd.

A Sony Interactive Entertainment elnöke, Jim Ryan tette közzé az infót, egy blogposzt keretein belül, miszerint néhány nap múlva, június 4-én élő közvetítést tart a Sony. A rendezvény este 22:00-kor veszi kezdetét, és streamen keresztül követhetjük majd az egy órás eventet.

Az még nem teljesen tiszta, hogy megmutatják-e majd a konzolt is, vagy egyelőre csak képeken látjuk majd, az viszont biztos, hogy a streamen több játékot is láthatunk majd, így betekintést kapunk abba, hogy mit kínál majd a következő generációs konzol.

Jim szerint nagyon izgalmas showműsorral készülnek, és a fizikai kontaktus hiányában kénytelenek voltak egy kicsit másképp gondolkozni, ám az elmondása szerint biztosan nem lesz hiányérzetünk a bemutató után. Azt viszont sejtelmesen hozzátette még, hogy a jövő heti rendezvény után is bőven lesz még mit megosztaniuk a megjelenés időpontjáig, tehát nem fogják ellőni minden puskaporukat.

Egyelőre próbáljuk nem túlságosan beleélni magunkat a dologba, hiszen az előzetes infók már megszellőztették a június eleji bemutatót. Ám ezekben arra is figyelmeztettek, hogy ekkor csak kevésbé ismert játékokat kapunk majd, hiszen az igazán nagy húzóneveket egy későbbi, augusztusban megrendezésre kerülő alkalommal mutatja be a Sony.

Forrás: Sony

Szólj hozzá