Brutális akkumulátorral és ellenálló borítással érkezik az Oukitel WP19 Pro

A strapabíró okostelefonok műfajában az Oukitel már egyáltalán nem számít kezdőnek, a gyártó hamarosan újabb témába vágó készülékkel jelentkezik, ami a WP19 Pro nevet fogja viselni. A készülék december 12-én kezdi pályafutását, és óriási akkumulátorral, ellenálló külső borítással, éjjellátó kamerával érkezik majd.

A GSMArena úgy tudja, hogy a telefon MediaTek Helio G99 lapkakészlettel lesz felszerelve, amelyet 12 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral egészítenek majd ki. A belső tárhely egy akár 2 TB kapacitású micro SD kártyával is tovább bővülhet, de valamennyit így is magának követel majd a telefon által futtatott Android 13 operációs rendszer. Azt egyelőre nem tudni, milyen szoftveres támogatásra lehet számítani, szerencsére a 13-as még sokáig naprakész ökoszisztéma marad.

A már említett MediaTek hardver egy 6,8 colos Full HD+ felbontású LCD megjelenítő mögött teszi majd a dolgát, a panel támogatni fogja a 120 Hz-es képfrissítési rátát. Az Oukitel WP19 Pro brutális kapacitású akkumulátort kap, 22 000 mAh energia feszül majd a készülék belsejében, nyilván ez meg fog látszani annak méretein is. A telepet 33 wattal lehet majd tölteni, aminél talán választhattak volna valami gyorsabbat is, pláne ilyen kapacitáshoz.

Az Oukitel WP19 Pro hátoldalán Samsung által gyártott 64 megapixeles elsődleges kamera foglal helyet, amelyet egy 20 megapixeles éjjellátó modul egészít ki a Sony jóvoltából. A kamerakészlethez egy 2 megapixeles makró egység is tartozik, nyilván ez nem zavar majd sok vizet. Az előlapi kamera 16 megapixeles felbontásban készíti az önarcképeket.

Az Oukitel WP19 Pro külső borítása egy rakat szigorú szabványnak meg fog felelni, IP68, IP69K, és MIL-STD-810H minősítések szerint állja majd az elemeket és a fizikai sokkot. Nem ezt a mobilt választják a flancos divattelefonok iránt rajongók, őket biztosan iszonyattal töltené el a készülék 29 mm-es vastagsága, illetve annak 592,3 grammos súlya. Az okostelefon elérhetőségével és árával kapcsolatos információkat valószínűleg már csak a következő hónapban ismerhetjük meg.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá