Brutális gamer laptopot dob piacra a Gigabyte

Nem véletlenül a játékosokat célozzák meg mostanság a gyártók, hiszen általában ők azok, akik megfizetik a borsos árakat, a Gigabyte pedig egy igazi szörnyeteget alkotott a legújabb notebookjával, amely a legkomolyabb játékokkal is megbirkózik majd.

A hordozhatóság némileg kétségbevonható, hiszen az Aorus 17 nem kevesebb, mint 3,75 kilót nyom, és 4 cm vastagsággal bír. Ez persze nem véletlen, hiszen erős hardverhez komoly hűtés dukál, amely jelen esetben két ventilátort és 5 hőcsövet jelent.

A termék 9. generációs Core i7 vagy i9 processzorral kérhető, melyek mellé az nVidia csúcskártyái közül választhatunk (GTX 1660 Ti, RTX 2060, RTX 2070, RTX 2080). Kelleni is fog az FPS, hiszen a 17,3 colos IPS monitor még a 240 Hz-et is támogatja. Memóriából maximum 64 GB befogadására képes, SSD-ből pedig akár három is belefér.

A billentyűzet esetében is odatette magát a gyártó, és állítólag az Omron kapcsolókkal ellátott klaviatúra az egyik legjobb a jelenlegi piacon. A mai divatnak megfelelően RGB világítással is ellátták, emellett pedig bőven jutott világítás a gép hátuljára és elejére is, és természetesen a logó sem marad majd észrevétlen.

Az Aorus 17-et szeptemberben dobja piacra a Gigabyte, és bár az ára egyelőre még nem ismert, bizonyára mélyen zsebünkbe kell majd nyúlnunk érte, pláne ha komolyabb konfigurációval kérjük az aprónak nem nevezhető laptopot.

Forrás: Prohardver

Szólj hozzá