CF58 okosóra – sportos, vízálló kütyü filléres áron

A CF58 okosóra kiváló tartozék lehet a rendszeresen sportolóknak, de nem csak számukra javallott a beszerzése, ugyanis számos hasznos okosfunkcióval látta el a gyártója, ráadásul az ára is filléres.

A CF58 okosóra az alábbi linken vásárolható meg:

A készülék színes megjelenítője kellően fényes és méretes, hogy minden körülmények között láthatóak maradjanak a fontos értesítések és adatok. Egy IPS típusú képernyőről van szó, ami egyetlen érintőgombbal vezérelhető. A külső borítás sportos, de ugyanakkor ellenálló is, az IP67 minősítésnek megfelelő kialakításnak köszönhetően a CF58 korlátozottan állja a port és a vizet is.

A tervezőknek fontos volt az egészség, a készülék ezért számos sport üzemmódot kapott, és olyan érzékelőket, melyeknek jó hasznát látják az aktív életet élők. Optikai pulzusszámláló, lépésszámláló, alvás monitorozás, és egy vérnyomásmérő igyekszik a lehető legteljesebb képet megrajzolni a jelenlegi állapotunkról.

A készülék önállóan is megállja a helyét, de nyilván akkor lehet a legjobban kihasználni a képességeit, ha össze van kötve valamilyen egyéb eszközzel, okostelefonnal, esetleg tablettel. A kapcsolatot a beépített Bluetooth 4.0 modem biztosítja, amelynek köszönhetően iOS és Android rendszerű gépekkel is simán megoldható a párosítás.

Az 1,3 hüvelykes kijelzőn ilyenkor megjelennek a fontosabb értesítések, de nem maradunk le a telefonhívásokról, fontosabb üzenetekről sem. Az óra révén távirányítható a telefon zenelejátszása, aktiválni lehet a kamerát, illetve a mobilon beállított ébresztés csak minket fog kelteni rezgés segítségével.

A CF58 borítása alatt egy 150 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói leírások szerint 7 napos készenléti időt biztosít. A telep töltése csupán 2 órát igényel.

Egy alig 7000 forintos kütyüről beszélünk, szóval mondhatni példátlan funkcionalitást produkál ez a filléres apróság. Ha sportolsz, vagy csak szereted az olcsó, de jól felszerelt kütyüket, jó szívvel tudjuk ajánlani az CF58-at.

A CF58 okosóra most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 7000 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá